Vadhajtások

Bemutatjuk Borkai zsarolóját, egykori labdarúgót és DK-s jelölt Győrben📷

Póczik József 20 millió forintot kért az egykori válogatott futballista Borkaitól a szexvideókért, de az üzlet nem jött létre, mert a volt polgármester korábban másnak már fizetett a felvételekért. Erről itt számoltunk be tegnap.

Borkai az ex-labdarúgó felbukkanása előtt másnak már több tízmillió forintot fizetett a szexvideókért, ezért visszautasította a  ajánlatát több forrás szerint.

De akkor lássuk, ki is ez a Póczik József?

Póczik József 14-szeres válogatott labdarúgó

 

Győrben született, 1953. július 21.-én, válogatott labdarúgó, középpályás, edző.1970 és 1985 között összesen 279 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 57 gólt szerzett.1974 és 1983 között 14 alkalommal szerepelt a válogatottban és 4 gólt szerzett. Egyszeres olimpiai válogatott (1979), egyszeres B-válogatott (1978), kétszeres Budapest válogatott (1983), ötszörös egyéb válogatott (1982–83).

 

De mégis akkor hol kell keresni a zsarolásának a titkát?

Póczik József személyében korábbi válogatott labdarúgó indul a DK színeiben az önkormányzati választáson, írta ki a Demokratikus Koalíció hivatalos oldala, 2014-ben.

Győrben a nyolcvanas évek győri aranycsapata, a kétszeres magyar bajnok Rába ETO egyik ikonja, Póczik József fut neki a képviselői jelöltségnek. Sokan még ma is felismerik, de az egészen biztos, hogy Győrben szinte minden focirajongó tudja, ki Póczik József, aki a Demokratikus Koalíció színeiben indul az önkormányzati választásokon.

Fotó: Life.hu

 

Reméljük sikerült eloszlatni a tévhitet, amennyiben valakiben lett volna. Zsarolás, Demokratikus Koalíció.

 

 

Források: wikipedia, Life.hu, privátkopó.hu