2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Marian Cozma édesapja reagált Sztojka Iván letartóztatására

Mint ismert, ismét letartóztatták a Marian Cozma egyik gyilkosát. A rendőrség szerint Sztojka Iván hónapokon át prostitúcióra bírt rá egy lányt, a bevételt pedig elvette.Enyingen a lakosok fellélegeztek Sztojka Iván letartóztatása miatt.
"Nincs mit szépíteni, nagyon vártuk már, hogy újra bevarrják. Amióta kijött, újra félelemben éltünk, mert ő és a barátai nem fogták vissza magukat. Úgy tudom, nemcsak itt, Enyingen élt, valamelyik Balaton-parti településen is lakott. Az elfogása előtt már sejtettük, hogy készül valami, mert egész nap helikopterek köröztek a város felett. Aztán persze, futótűzként terjedt a hír, hogy megint őt vitték el"
– árulta el egy helyi férfi a Blikknek. A letartóztatott férfi édesanyja igen haragosan reagált a lapnak, amikor fia elfogásáról kérdezték."Senki ne merjen a gyerekemről semmit se mondani, mert esküszöm, kaszával megyek neki. Nem érdekel, ha leültetnek, elegem van, hogy mindig őt bántják! Ne engem kérdezzen, keresse meg azt a bűnbandát, amelyik a bajt hozta rá!"Mint ismert, 2009. február 8-án hajnalban szíven szúrták Marian Cozma válogatott kézilabdázót. A bíróság Sztojka Ivánt 13 évnyi fegyházbüntetésre ítélte, ebből szabadult kedvezményekkel. Petre Cozma, Marian édesapja felháborodott már azon is, hogy Sztojka kiszabadult, és nincs meglepve azon sem, hogy máris megy vissza a börtönbe.
"Azt kívánom, örökre maradjon a börtönben, hogy legalább másnak már ne tudjon akkora fájdalmat okozni, mint nekünk – mondta az édesapa. – Megérdemelné, hogy átélje ugyanazt, amit az én ártatlan fiamnak okozott a barátaival. A megítélt kártérítésből még mindig nem kapott semmit a család, de most már nem várok tovább, jogi útra terelem az ügyet!"
Az ügyészség tájékoztatása szerint Sztojka Iván több alkalommal volt büntetve, most visszaesőként kezelik, hiszen feltételes szabadsága idején vétett a törvény ellen.Forrás: Blikk és ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató