Vadhajtások

Politikai tisztogatás Újpesten, jobbikos köpönyegforgató lesz a kerületi újság főszerkesztője

Az Újpesti Hírek szerint elkezdődött a tisztogatás Újpesten. A korábbi náci eszméket hirdető vérjobbikosok kerültek a pozíciókba, akik összefogtak a Momentumos Déri Tiborral. 50 embert már el is bocsátottak a IV. kerületben.

Persze, hogy nem lehet hinni a momentumos Fekete-Győr Andrásnak. Ő kijelentette, hogy nem kellenek az elmúlt korszak korrupt politikusai, viszont a bűnöző Czeglédy Csaba egyre nagyobb teret kap az ellenzéknél.

Most az ex-náci jobbikosok sem zavarják a neo-SZDSZ-t. Balogh Gábor és Déri Tibor jobbkezes, Szabó Balázs korábban a néppártosodott Jobbik megmondó emberei voltak, a Barikad nevű portálnak is dolgoztak, ami megváltozott és Alfahír lett.

Ma már Gyurcsány kiskutyái lettek ezek a kisnyilasok.

És jöjjön a hír:

Politikai tisztogatás Újpesten!
Déri Tibor megválasztása után azt ígérte, hogy minden munkatársra számítanak, nem akarnak senkit sem kirúgni. Gyorsan kiderült, hogy ez kevésbé fedi a valóságot, mondhatnánk hazugság, hisz már az alakuló ülésen leváltották az újpesti cégek vezetőit, most pedig tovább folytatják a tisztogatást.
Ma reggel az Újpesti Napló önkormányzati újság összes munkatársát kirúgták, biztonsági őrök kíséretében egy órát kaptak a holmijaik összecsomagolására.
Nehezen hihető, hogy a munkájuk minőségével lett volna gond, hisz van köztük olyan, nagy tapasztalattal bíró kolléga is, aki már több mint 20 éve dolgozott az önkormányzati sajtóban. Teljesen nyilvánvaló, hogy a tisztogatásnak politikai okai vannak. Ezt erősíti az is, hogy az új főszerkesztő Balogh Gábor az Alfahír újságírója lesz, akit korábban a kurucinfo szélsőjobbos portállal is kapcsolatba hoztak.
:-O

Honnan jött a jobbikos vonal? 

„Arra kérem önöket, hogy álljanak Szabó Balázs képviselőjelölt mellé! ”

– ezekkel a szavakkal kampányolt Újpest 10. választókerületének jobbikos jelöltje mellett a momentumos Déri Tibor. Az ellenzék polgármesterjelöltje szerint a jobbikos Szabó Balázs realista és jó gondolkodású fiatalember, és bár – mint írja – nehéz meggyőzni őt más álláspontokról, a közösség felé teljes mértékben elkötelezett.

 

„Rasszista bűncselekmény a vád a jobbikos jelölt ellen”

– a Magyar Nemzet nemrég ezzel a címmel közölt cikket Szabó Balázsról. A lap azt írja, hogy a vád szerint a jobbikos jelölt két társával együtt korábban tunéziai származású fiatalokat bántalmazott. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az M1-nek megerősítette, a három férfi, köztük Szabó Balázs ellen eredetileg garázdaság miatt indult eljárás, de az ügyész a vádat végül gyűlölet-bűncselekményre módosította.

Forrás: Híradó és Újpesti Hírek Facebook oldal