Vadhajtások

Franciaország: Az Identitás Generáció Párizsban vonult fel az iszlám térhódítása ellen 📺

Identitás Generáció nemzeti érzelmű mozgalom több száz tagja gyűlt össze Párizs utcáin az elmúlt hétvégén, hogy országuk iszlámizálása ellen tiltakozzanak.

A tüntetés kb.egy héttel az iszlamofóbia elleni felvonulás után lett megtartva, ahol a baloldali aktivisták és a francia nemzetellenes globalista politikusok tiltakoztak az iszlámellenesség terjedése ellen.

A Identitás Generáció szervezői szerint mintegy 800 ember volt jelen a megmozduláson, amelyen a tüntetők francia zászlókat tartottak és terroristák fényképeit mutatták fel, mint például a Charlie Hebdo támadások elkövetőt – jelentette a Le Point.

Clement Gandelin, a Génération Identitaire elnöke és a felvonulás egyik szervezője elmondta az újságíróknak:

„Ezt a tüntetést a párizsi rendőrségi központban történt támadásra válaszul szervezték [október elején egy radikalizálódott személy gyilkolt a rendőrségi kantonban ], és ma rájövünk, hogy egy őrült társadalomban élünk, ahol az iszlamistáknak sikerül beszivárognunk a legmagasabb és legfontosabb intézményeinkbe.”

“Ma azért vagyunk jelen, hogy a francia embereknek, az igaz embereknek, azoknak, akik tényleg együtt élnek itt az iszlámmal, legyen támogatás, a ránk kényszerített” változtatások ellen, “közösségnek kell képviselniük az ellenállást

– mondta a Generation Identitaire szóvivője, Anaïs Ligner.

“Az a probléma, hogy a muszlimok, a muzulmán szövetségek, a Muszlim Testvériség, a szalafisták szokásaikat, törvényeiket, meggyőződésüket, otthonuk szokásait akarják bevezetni, és ezt nem szabad elfogadni”

– mondta Jean-Yves Le Gallou, volt a Nemzeti Front végrehajtója és a Polemia Identitási Alapítvány elnöke.

Patrick, a 67 éves nyugdíjas angol nyelvtanár azt mondta:

„Szeretjük országunkat és aggódunk annak jövője iránt, mobilizálnunk kell az iszlám ellen. A vendéglőkben gyermekeink halal esznek, nőket vernek meg, a politikák bonyolultsága miatt. “

Szeptember elején a Voice of Europe arról számolt be, hogy Clément Gandelint és az Identitás Generáció két másik tagját hat hónapos börtönre ítélték az Alpokban a járőrözés ellenőrzésének megszervezéséért és végrehajtásáért, amelynek célja a migránsok illegális beáramlásának megakadályozása volt.

Vadhajtasok.hu