Vadhajtások

A szocialista Korózs Lajos szerint Orbán egyenlő Hitlerrel 📺

Nagyot ment ma reggel az MSZP pengeelméjű politikusa, Korózs Lajos az ATV Start című műsorában. Hitlerezés, pancserezés, emberek fellázítása és egyéb gyöngyszemek hangzottak el a mai beszélgetésben.

Szerinte nem érvelhetnek nyilvánosság előtt az ellenzéki politikusok, alig kapnak felszólalási időt. A műsorvezető Gulyás Gergelyt idézte, aki azt mondta, hogy bőven kapnak felszólalási időt az ellenzéki politikusok is.

Korózs csak annyit válaszolt, hogy:

Menjenek a francba, dehogy kapnak!

Majd azzal folytatja, hogy a Parlamentnek nincs nyilvánossága, állítólag letiltották az újságírókat és nincs élő közvetítés sem a vitákról.

A műsorvezető rákérdezett egy korábbi mondatára, miben az MSZP politikusa azt mondta, hogy fél a Fidesz. Mitől fél? – tette fel a kérdést.

Korózs: Rettegnek, rettegnek.
Műsorvezető: Mitől rettegnek?
Korózs: Attól rettegnek, hogy a nép fel fog lázadni ellenük.
Műsorvezető: Miből érzi az ellenzék, hogy fel fognak lázadni a Fidesz ellen?
Korózs: Hát mert fel fogjuk lázítani őket!
Műsorvezető: Mivel lázítják fel őket?
Korózs: Mindennel, mindennel!

A rabszolgatörvény kapcsán az MSZP politikusa elmondta, hogy több millió munkavállaló retinájába égett bele ez a törvény.

Akkor ez miért nem látszott az önkormányzati választáson? – tette fel a kérdést a műsorvezető.

Korózs a válaszában kitért arra, hogy néhány településen sikerült nyernie az ellenzéknek, majd elkezdte gyalázni a falukat, kistelepüléseket. Szerinte ezek nem számítanak semmit.

Majd rátértek a parlamenti házszabály módosítására. Kocsis Máté erről azt mondta, hogy több külföldi házszabály mintáját követték. Erre megjegyezte az MSZP politikusa, hogy Kocsis Máté azért eléggé pancser a parlamenti munkát illetően.

Utána elmondja, hogy őt nem lehet eltántorítani azzal, ha elveszik egyhavi bérét.

Végül párhuzamba hozza a jelenlegi kormányt Adolf Hitler rendszerével. Szerinte ezek nagyon hasonlóak.

Ahogy Hitler rendszerének gyalázatos vége lett, azt mondja ugyanilyen gyalázatos vége lesz a jelenlegi fideszes rendszernek is.

“Égni fog a képükről a bőr, azt is szégyellni fogják, hogy ők valamikor parlamenti képviselők voltak és ilyen törvényeket hoztak. Nem fognak merni az emberek közé menni.”

– zárta mondandóját Korózs Lajos.

Forrás: Hírháttér