Vadhajtások

Niedermüllert üldözőbe vette a hekker, megint feltörték “bombabiztos” honlapjukat

Amint arról beszámoltunk, Erzsébetváros honlapját hekkertámadás érte. A teljes ellenzéki oldal felszisszent, és Niedermüller odáig jutott, hogy rasszista támadásnak nevezte az ügyet. Bombabiztos és feltörhetetlen honlapot készítettek mindezek után. A Hekkernél kiverhette a biztosítékot, hogy Niedermüller rasszistának nevezte, és az elkészült, már bombabiztos és feltörhetetlen új honlapjukat, tegnap ismét feltörte.

Mielőtt a rendőrség beidézné a Vadhajtások szerkesztőit, mi ott sem voltunk, nem láttunk semmit, csak amikor a szerkesztőségi email-címünkre befutott ma egy üzenet. Itt egy weboldalon mutatják meg, hogyan csinálják, és a teljes adatbázist is lementették. Mivel Niedermüllert megfenyegették, hogy hamarosan nyilvánosságra hoznak tőle levelezéseket, így várjuk a folytatást. Felajánlottuk felületünket, amennyiben a leveleket közölni szeretnék. Várjuk szeretettel.

 

Amint írják:

Csak halkan megjegyezném, hogy ezek a hülyék azt sem tudják, hogy megint fel lettek törve, szétküldtem a sajtónak, meglátjuk ki lesz olyan tökös, hogy le is meri közölni…

 

Minden megtalálható tehát itt.

 

Niedermüllerék bajba is kerülhetnek, amennyiben tényleg Hekkerek kezébe kerültek az adatok, levelezések.