2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Erősödik a Momentum Fekete-Győr szerint, aki a klímavészhelyzet idején is műanyag pohárból issza a colát

Bozgor Bandika le sem szarta, hogy az újonnan megválasztott főpolgármester kihirdette a klímavészhelyzetet.

Fekete Győr András nem más, mint egy közönséges klímabűnöző!

Pár napja málnát evett reggelire, ami ugye csak borzasztóan szennyező megoldásokkal juthatott Magyarországra. Ma pedig egy olyan képet osztott meg, amelyen látszik, hogy szívószál(asi) val issza a Pepsit.

Miatta halnak meg a delfinek, mert képtelen közvetlenül a pohárból inni...

Fekete Győr András felzabálja gyermekeink jövőjét! A kis Gréta hiába áldozta fel az egész gyermekkorát!

A Facebookon kifejtette a Momentum elnöke, hogy asztalra kell csapniuk, de azért a Czeglédy nevű bűnöző már mindent bekebelezett, illetve a kispestiekről már nem is szól:

 

„A Momentum Mozgalom lett Magyarország legnépszerűbb ellenzéki pártja. Ez nagy erő, nagy lehetőség és nagy felelősség is. Az elmúlt időszak stratégiai tárgyalásokkal, polgármesteri, képviselői találkozókkal, európai politikusokhoz történő külföldi utazásokkal, interjúkkal és szakértői egyeztetésekkel telt. Nem volt se szabad estém, se szabad hétvégém.

Hirtelen megsokszorozódott a munkánk. Már nem csak a magunk építkezésére és az Orbán-rendszer lebontására kell figyelnünk, hanem arra is, hogy azzal az eséllyel, amit az ellenzéki együttműködés kapott a szavazóktól, élni is tudjunk. És mint az láttátok, az elmúlt hetekben az ellenzéki pártok majdnem annyi munkát adtak nekünk, mint a másik két halmaz. Hiszek benne, hogy ez a munka is ugyanolyan fontos, és hogy ezek a pártok is meg fogják érteni: értük és nem ellenük szólalunk fel minden egyes ügyben, legyen szó Zuglóról, Pesterzsébetről, Czeglédyről. Viszont afelől ne legyen kétségetek, hogy ha úgy látjuk, hogy az asztalra kell csapnunk, akkor az a jövőben is meg fog történni.

Azért kezdtem azzal, hogy erősödnünk kell, mert meg kell szoknunk ezt a tempót. Egyszerre kormányozunk bizonyos településeken, egyszerre őrködünk ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál, egyszerre dolgozunk mind itthon, mind Európában a Fidesz országromboló politikával szemben, és egyszerre építjük tovább a közösségünket a megyékben. Feladataink megsokszorozódtak, még keményebben és még többet kell dolgoznunk mostantól.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató