2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Néhány hónapja megállította a Pride-ot a lengyel fiatal, azóta zaklatják az egész családját a liberálisok

Nyáron beszámoltunk a plocki Pride-on történtekről. Mint ismert a 15 éves Jakub Baryla egymaga kiállt a homoszexuálisok menete elé és egy keresztet feltartva néhány percre megállította a felvonulókat. A rendőrök hirtelen eszméltek, elsöpörték az útból és előállították. A tinédzser most a wpolityce.pl oldalnak panaszkodott, hogy az eset óta különféle jogvédő szervezetek zaklatják.Baryla az OMZRiK-ra panaszkodott az úgynevezett Rasszista és Idegengyűlölet Viselkedésének Megfigyelő Központjára. A fiatalember, aki néhány hónappal ezelőtt megpróbálta megakadályozni a deviánsok felvonulását, azt állítja, hogy az OMZRiK fenyegeti őt és családját.
- Azért kell bűnhődnöm mert a neomarxista központ, azaz az OMZRiK a Szent Kereszttel való fellépésemet sértésnek véli, ami elfogadhatatlan, mivel nem bűncselekmény az Isten szempontjából
- érvelt tökéletesen Jakub.Plock első homokos rendezvényén így lépett fel Baryla:https://youtu.be/6xwhjj5I4Tg Az augustusi incidens bejárta a világot Jakub Baryła cselekedete miatt, mivel a 15 éves úgy döntött, hogy megállítja a felvonulást egy kereszttel a kezében. A rendőrség gyorsan elvonta felvonulás útjából, de az eset széles körben elterjedt a médiában. Néhány hónappal később Jakub Baryłával interjút készített a wpolityce.pl , amelyben kritizálta a Rasszista és Idegengyűlölet-magatartási Megfigyelőközpont tevékenységét, mert a családját zaklatták.
November 22-én a szüleim bírósági levelet kaptak, amelyben jelezték, hogy "Jakub Baryła ügyében" hívták fel őket
- mondta a bátor tini. Baryła azt állítja, hogy a rendőrség megtagadta az eljárás megindítását, mert bűncselekmény nem valósult meg. Az ügyészségnek ugyanezt kellett tennie. - Ugyanakkor az ítélet nem végleges, mivel az OMZRiK fellebbezést nyújtott be a határozat ellen - közölte a 15 éves srác.
A vád szerint Jakub Baryla fellépésével megsértette a felvonulókat...
Jakub elmondta, hogy :a neomarxista központ, azaz az OMZRiK a Szent Kereszttel való fellépésemet egyenlőnek gondolja a sértegetéssel, ezt nem fogadhatjuk el, mert Isten szempontjából sem jelent bűnt.Majd hozzátette:
"Igen, zaklatnak és megfélemlítenek engem, illetve a családomat is"
Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató