Vadhajtások

Rendkívüli: Nyomoz a rendőrség a kispesti szocik kábítószerezési szokásaik miatt

A Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt is nyomozást folytat a XIX. kerületi szocialista botrány szálaival összefüggésben – tudta meg a 24.hu.

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ismeretlen személy ellen folyik a nyomozás, ám az eljárás a Hír Tv-ben október elején bemutatott videó- és hangfelvételeket érinti. Ezeken az MSZP-ből azóta kizárt, de körzetében október 13-án újraválasztott Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő – kezében egy zacskó fehér port lóbálva – korrupciós ügyekről beszélt.

Bár a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva részleteket nem árult el a nyomozásról, Lackner Csaba lapunknak elmondta, nem hallgatták ki az ügyben, és nem is kapott rendőrségi értesítést.

A volt szocialista politikust telefonon érte utol a lap, ám nem kívánta kommentálni, hogy több eljárás indult azokkal a felvételekkel összefüggésben, amelyeken ő szerepel. Mint mondta, ha megkeresik, akkor természetesen áll a hatóságok rendelkezésére.

 

(24.hu nyomán)