Vadhajtások

Siófokon dübörög az agyhalott hiszti: álhírterjesztés, gyűlölködő egészségügyi dolgozó

Az ellenzék napi szintű tevékenysége, hogy álhíreket terjeszt az egészségügyről, majd hisztériapartikat rendez a saját álhírei kapcsán. Arra viszont gondosan ügyelnek, hogy az egészségügy valódi problémáival ne foglalkozzanak és nehogy véletlenül segítsék a betegellátás javítását vagy növeljék a bizalmat az ellátórendszer és a beteg érdekében küzdő egészségügyi dolgozók, orvosok irányában, adja hírül a PestSrácok.hu.

Elbocsájtottak egy nővért a Siófoki Kórházból, mert egy nem megerősített hír kapcsán finoman szólva is egészségromlást és ellátatlanságot kívánt a térség országgyűlési képviselőjének. Saját maga is elismeri ezt a Mérce című híresen objektív(olvasóik lehúzásából élő, Index hátán induló alig olvasott szar,- a szerk.) oldal szerint egyébként.

Siófok és környéke országgyűlési képviselője, Witzmann Mihály oldaláról osztottam meg egy bejegyzést azzal a megjegyzéssel, hogy remélhetőleg nem azért vág furcsa arcot a képviselő, mert urológiai problémája van, akkor ugyanis nehéz helyzetbe kerül. Előtte látott ugyanis napvilágot a hír, hogy Siófokon bezárnak osztályokat, többek között az urológiát.

Bizonyára mindenki szereti, amikor egy egészségügyi dolgozónak ilyen kedves gondolatai vannak, de azért a kezei közé nem szívesen kerül az ember. Vannak szakmák, ahol a nyilvános szereplést és a kommentelést illik a józan értelem határain belül tartani, tanár, orvos ne politizáljon olyan stílusban, amely nem fér össze a foglalkozása méltóságával. Egy egészségügyi dolgozó egyszerűen nem teheti meg, hogy bárkinek az egészségügyi állapotával rosszindulatúan viccelődik. Aki ezt nem érti meg, az nem való egészségügyi dolgozónak. Legfeljebb akkor, ha megérti és felfogja, hogy ez egy olyan határ, amit egyszerűen nem lehet átlépni és bocsánatot kér. Remélem, hogy így lesz, de gyanítom, hogy mégsem. A balliberális sajtó felkapja a dolgot, csinálnak egy hisztériakampányt, hogy minél jobban csökkentsék a betegek bizalmát az intézményekben és általában rombolják az ország hangulatát. Ez derül ki az intézmény közleményéből is.

Nem politikai okokból bocsátotta el egyik szakdolgozóját a Siófoki Kórház-Rendelőintézet, hanem azért, mert az említett ápolónő a hivatását és esküjét megcsúfoló módon, az egészségügyben dolgozókhoz méltatlanul a Facebook-bejegyzésében azzal „viccelődött”, hogy mit tennének egy emberrel, ha bekerülne a kórházba. Őszintén reméljük, hogy azok a médiumok, amelyek eddig politikai áldozatként tüntették fel az említett ápolónőt, egyetértenek velünk abban, hogy az egészségügy egyetlen szereplője sem „viccelődhet” azzal, hogy milyen fájdalmat okozna egy embernek, mert éppen nem szimpatizál vele.

Dr. Inczeffy István
főigazgató

Érdemes minden ilyen akciónál felidéznünk, hogy az ellenzék célja egyértelműen a társadalombiztosítási rendszer szétzilálása és hatalomra kerülésük esetén a fizetős magányegészségügy rászabadítása a magyar társadalomra. Az egészségügyi dolgozók, akik egyéni, akár jogos sérelmeik vagy kritikáik okán ebben részt vállalnak, csak eszközei egy politikai játszmának.

A politizálás pedig nem gyűlölködést jelent, főleg egy olyan szakmában nem, amelynek az empátiáról éa a segítésről kellene szólnia. 

 

Forrás: PestiSrácok.hu