Vadhajtások

Biztos, hogy megkattant: Jákob az űrbe száműzné Viktort és Mészáros Lőrincet📺

Egy ország tapsolna, ha “Viktort és Lölőkét” Föld körüli pályára állítanánk – dobta el megint a féltéglát a Parlamentben Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője, aki azt is kijelentette, a fideszesek csak az igazságszolgáltatás miatt lehetnek szabadlábon. Az elszabadult Jakab Pétert Orbán Balázs államtitkár tette helyre, aki úgy fogalmazott, az emberek gondolkodnak, ezért ért el a Jobbik az európai parlamenti választásokon 6 százalékot,- írja a PestiSrácok.hu.


Jakab szerint a magyar emberek többsége nem is a Fideszre szavazott, a fideszesek azért vannak szabadlábon, mert az igazságszolgáltatást is bedarálták. A jobbikos szerint a Fidesz egy vírus, majd közölte: az önkormányzati választáson vált világossá, hogy a magyar embereknek is van egy veszélyes terve: gondolkodni fog. Jakab szerint “fogy a magyar, fogy a rabszolga”, és a kormány azt várja el a gyerekektől, hogy gyártósori rabszolgák legyenek. Arról is beszélt, hogy meg akarják hódítani a világűrt, nézzenek már tükörbe.

Hozzátette: ha Orbán Viktort és Mészáros Lőrincet, “Viktort és Lölőkét” lőnék ki, azt támogatná. 

Orbán Balázs viszontválaszában kiemelte: mivel gondolkodnak a szavazók, ezért érhette el a Jobbik az EP – választáson azt a csúfos eredményt, amit produkáltak. Az oktatásügy kritikáját is visszautasította az államtitkár, kiemelte:

sikerült javítani az oktatás versenyképességét, béremelésekre is sor került, az oktatási beruházás, a felújítások pedig mintegy 625 iskolában valósultak meg. A bölcsődei férőhelyek száma is másfélszeresére emelkedett 2010-hez képest. Bevezettük a mindennapos testnevelést, tanuszodák épültek, egymillió gyermeknél is több ingyenesen kapja a tankönyvet, valamint háromszorosára emelkedett a gyerekétkeztetési támogatás.

Beszélt a digitális fejlesztésekről is. Mint mondta: kiemelt prioritás a kormány számára a terület.

 

 

Forrás: Pestisrácok.hu