Vadhajtások

Ha a Fideszt nem érdekli az internetes jelenlét, garantáltan bukni fog

Kedves Olvasóink,

Több, mint 20 ezren vagytok feliratkozva a weboldalunk push értesítésére – ezt nagyon szépen köszönjük! Nem abból a fából faragtak minket, akik most elkezdenek picsogni amiatt, mert a Facebook nagyjából egy órával ezelőtt küldött egy értesítőt, hogy a közel 58 ezres követőszámú oldalunkat, illetve annak közzétételét visszavonással fenyegetik.

 

Halkan jegyeznénk csak meg, hogy 2018. április 20-án alkottuk meg weboldalunkat, tehát most a 20. hónapban nektek köszönhetően a semmiből úgy berobbantunk a magyar belpolitikai életbe, hogy az szinte a csodával volt határos. A teljesség igénye nélkül egy gyors statisztikai becslést be is mutatnánk nektek, összehasonlítva oldalunkat az 5-10 éve, évi több százmillió forintból működő jobboldali portálokkal. A múlt hónapban tehát ez volt a helyzet:

888.hu – 2,91 millió egyéni olvasó

pestisracok.hu – 2,51 millió egyéni olvasó

mandiner.hu – 2,09 millió egyéni olvasó

Magyar Nemzet – 2,09 millió egyéni olvasó

Vadhajtások – 1,4 millió egyéni olvasó

Hír TV – 1,09 millió egyéni olvasó

Magyar Hírlap – 672 ezer egyéni olvasó

Demokrata.hu – 216 ezer egyéni olvasó

Úgy érezzük, mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, erőn felül teljesítettünk, és soha nem vártuk el azt, hogy minket elfogadjanak vagy az egekig magasztaljanak, csupán tesszük, amit születésünk óta diktál a szívünk. Nekünk valóban Magyarország és a magyarságunk a mindenünk, és akkor is az marad, ha látjuk azokat a szarházi ellenzéki embereket a lelki szemeink előtt, akik most ezen egy kurva jót mosolyognak. De hát pontosan tudjuk, hogy náluk ez a szólásszabadság.

És hogy ezekről is essen pár szó, ma Magyarország az internetes világban ugyanúgy működik, mint a haldokló nyugat. Véleményterror és megtorlások járnak azért, ha valaki egy Facebook nevű beteg közösségi portálon a saját nemzetét helyezi előtérbe a buzikkal, az elkorcsosult fertőben fetrengő liberális felfogással szemben. Ha pedig ezekkel szembeszáll, akkor azt kivégzik.

Ez a fertő, amelyben gombamód szaporodnak a fake-news oldalak, amelyek mindenféle kitalált történetekkel egymást átlinkelgetve darálják az online világot Magyarországon is, és ugyanúgy, mindenféle impresszum nélkül – ahogy nekünk sincsen – okádják a gyűlöletet. Mi is azoknak a felületén voltunk, akikről pontosan tudtuk, hogy gondolnak egyet és elzárják az emberek elől a nekik nem tetsző híreket.

Akik követtek minket, tudják, minden olyan dolgot támogattunk, ami Magyarországnak jó. Támogató hangnemben írtunk a Fideszről, a magyar kormányról, abban a felfogásban, hogy sehol nincsen előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet. És abban a felfogásban is, hogy a Fidesz nem tud annyit lopni, hogy a mára elkorcsosult gender-kommunistákkal valaha is egyet értsünk, vagy esetleg támogassuk bármiben is őket.

Egyedüliként maradtunk a jobb oldalon leghitelesebbek és már 2016 végétől üvöltöttünk és vertük az asztalt, hogy meneküljetek a Jobbikból.

És akkor az első kritikánkat most megfogalmaznánk a kormány felé is: Azon kéne elgondolkodni, hogy 9 évvel és 2/3-dal a hátatok mögött, hogy nem vettétek észre, hogy az online világ dönt népek, országok, nemzetek sorsáról. Láthattátok az elmúlt évek tapasztalataiból, hogy vajmi kevés már az M1 csatorna. Gondolkodjatok el azon, hogy ennyi idővel és 2/3-dal mögöttetek miért /hogy nem voltatok képesek felépíteni egy alternatívát a Facebookkal szemben.

Hogy nem láttátok azt, hogy az online világban a fake-news hírek miatt vesztettétek el a városokat, vesztettétek el Budapestet és a rengeteg magyar fiatalt. Nem kell kerülgetni a dolgokat vagy mellébeszélni: a srácok évente cserélik a mobiljaikat, mert – nektek köszönhetően – kurva nagy a szegénység Magyarországon, és nagyjából napi 7-10 órát töltenek online felületeken.

A felső statisztika is nektek szólt.

Ennyi év után hogy lehet az, hogy mi a semmiből, minden nélkül elkezdünk rohamosan közeledni olvasottságban azokhoz a híroldalaitokhoz, ahol a mai napig nem értik, hogy működik ez a világ. Ha gondoljátok, fussátok végig a Facebook oldalunkat – már amíg még megvan. Fél év alatt szívtuk el a kommentelők nagy részét és rengeteg fiatalt vonzott be az oldalunk.

Vagy büszkén szeretnétek állva meghalni?

Nekünk úgy is jó, mert azzal tisztában vagyunk, ha ezek visszatérnének – ne adja a Jóisten – nem a ti újságíróitok fognak ezek ellen harcolni, hanem mi kerülünk ismét szembe velük, ahogy 2006-ban is tettük.

Ezzel le is zárnánk itt a témát.

Nem felháborodás és nem is sértettség íratta velünk ezeket a sorokat. Csupán azért született meg első kritikánk, mert elég mély sebet okozna, ha a Vadhajtások.hu 1,4 millió olvasója elveszne.

Magyarország mindenek felett!

 

Vadak