Vadhajtások

Januártól Bajnai Gordon és Soros embere vezeti a főváros egyik legfontosabb cégét

Walter Katalin a CEU vezérigazgatója is volt, ő írányította  Bécsbe költözését. (amúgy a CEU a mai napig Budapesten van) 

Walter Katalint nevezte ki a Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. új vezérigazgatójának Karácsony Gergely – derül ki a Főpolgármesteri Hivatal közleményéből.

Mint írják: „A BVH a tulajdonában álló fővárosi közmű-cégek üzleti és beruházási politikáját, szervezeti működését felügyeli, dr. Walter Katalin szakmai-üzleti tapasztalatai garanciát jelentenek a holding előtt álló kihívások megoldására.”

Walter Katalin 2013-től másfél évig Bajnai Gordon volt kormányfő kabinetfőnöke volt az Együtt-ben, idén szeptemberben pedig elfogadta a CEU felkérését, hogy vezérigazgatóként irányítsa az egyetem Bécsbe költözését.

A BVH új vezérigazgatója pályázatában úgy fogalmaz:

„Budapest életében, fejlődésében nagy lehetőségnek tartom és osztom az új városvezetés céljait, megközelítését. A célok ugyanakkor csak akkor teljesülhetnek, ha a várost kiszolgáló vállalatok napi működésében és ezzel a budapestiek számára is kézzelfogható a változás. Az átláthatóság, fenntarthatóság elvei mentén konzekvensen fejleszthető és átalakítandó a vállalatok működése, gazdálkodása.”

 

Forrás: MTI