2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Erfurt muszlim polgármester-helyettese: a mecsetépítést ellenzők nácik, minden német faluban lesz mecset

Erfurt mohamedán polgármester-helyettese nácinak bélyegezte a mecsetépítést ellenzőket, és azzal fenyegetőzött, hogy minden német faluban lesz mecset, a "nácik" úgysem tudják ezt megakadályozni.Searchlight Germany nyomán:A nap Twitter-posztját Suleman Malik, Erfurt polgármester-helyettese írta, aki „Türingia első muszlim helyi politikusának" hívja magát. Malik a „Szeretet mindenkinek, gyűlölet senkinek” mottó alatt posztol Twitteren:Ez a szeretet többek között abban is megnyilvánult, hogy Erfurt őslakosait lenácizta, és bejelentette, hogy a városukban épülő új mecset csak a kezdet:
"Ne építsenek új mecsetet Erfurtban.” A nácik ezt ragasztják a lámpaoszlopokra a mi mecsetünk területén. De igen. A mecset meg fog épülni, azután egy másik, azután még sok másik. Amíg minden faluban nem lesz mecset! A nácik nem fognak megállítani minket.”
- írta Suleman Malik. A posztjához egy videót is csatolt, amelyben valaki letépi a németek mecsetépítés ellen tiltakozó plakátját:  Sok kommentelő kifejezte az ellenérzéseit Malik Twitter-posztja alatt:"Németország keresztény ország volt és most is az. Azt mondanám, hogy minden németországi mecsetért épüljön egy keresztény templom egy muzulmán országban a keresztény kisebbség számára, és a keresztény kisebbség üldözése szűnjön meg." - írta egyikük. És egy másik kommentelő: "Miért tennének ilyet a nácik? Történelmileg a náciknak egyáltalán nem volt kifogásuk az iszlám terjeszkedése ellen. Éppen ellenkezőleg. A nácik a muszlimokat spirituális testvéreiknek tekintették. De ön így akarja ezt beállítani, hogy hiteltelenítsen minden tiltakozást, igaz?"
  • Igaz. "A háború megtévesztés" - Mohamed (Sahih Bukhari  52:269). 

Források: Dzsihadfigyelő fordítása a philosophia-perennis.com nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató