Vadhajtások

Erfurt muszlim polgármester-helyettese: a mecsetépítést ellenzők nácik, minden német faluban lesz mecset

Erfurt mohamedán polgármester-helyettese nácinak bélyegezte a mecsetépítést ellenzőket, és azzal fenyegetőzött, hogy minden német faluban lesz mecset, a “nácik” úgysem tudják ezt megakadályozni.

Searchlight Germany nyomán:

A nap Twitter-posztját Suleman Malik, Erfurt polgármester-helyettese írta, aki „Türingia első muszlim helyi politikusának” hívja magát. Malik a „Szeretet mindenkinek, gyűlölet senkinek” mottó alatt posztol Twitteren:

Ez a szeretet többek között abban is megnyilvánult, hogy Erfurt őslakosait lenácizta, és bejelentette, hogy a városukban épülő új mecset csak a kezdet:

“Ne építsenek új mecsetet Erfurtban.” A nácik ezt ragasztják a lámpaoszlopokra a mi mecsetünk területén. De igen. A mecset meg fog épülni, azután egy másik, azután még sok másik. Amíg minden faluban nem lesz mecset! A nácik nem fognak megállítani minket.”

– írta Suleman Malik.

A posztjához egy videót is csatolt, amelyben valaki letépi a németek mecsetépítés ellen tiltakozó plakátját:

 

Sok kommentelő kifejezte az ellenérzéseit Malik Twitter-posztja alatt:

“Németország keresztény ország volt és most is az. Azt mondanám, hogy minden németországi mecsetért épüljön egy keresztény templom egy muzulmán országban a keresztény kisebbség számára, és a keresztény kisebbség üldözése szűnjön meg.” – írta egyikük.

És egy másik kommentelő:

“Miért tennének ilyet a nácik? Történelmileg a náciknak egyáltalán nem volt kifogásuk az iszlám terjeszkedése ellen. Éppen ellenkezőleg. A nácik a muszlimokat spirituális testvéreiknek tekintették. De ön így akarja ezt beállítani, hogy hiteltelenítsen minden tiltakozást, igaz?”


  • Igaz. “A háború megtévesztés” – Mohamed (Sahih Bukhari  52:269). 

Források: Dzsihadfigyelő fordítása a philosophia-perennis.com nyomán