2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Rendkívüli: Megkéseltek egy tanárt egy győri iskolában

Frissítés2:Az MTI tudósítója úgy tudja, a késelés a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában történt, az intézmény előtt több rendőrautó áll. Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van. Többször megszúrta a fiú, többek között a hátán, de sérült az alkarja is, amit meg kellett műteni. Frissítés1:Győrből kaptuk olvasónktól azt az információt, hogy valóban egy tanárt késeltek meg órán. Az iskolában nagy pánik tört ki, mostanra minden diákot hazaküldtek az intézményből. A késelő "fiatalról" nem merjük leírni származását. Információnk alapján, igen. Az.
     

Korábbi beszámolónk:

Csütörtökön, dél környékén megkéseltek egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában  A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, írja a rendőrség közleményükben.
A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2019. december 5-én 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét. A sértettet a mentők kórházba vitték.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató