2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Tüntetés lesz hétfőn, a független zaklatásért

Még van bőr a pofájukon a Gothár ügy után tiltakozni...Hétfőn az utcára vonulnak a roncsok, a "kultúra függetlenségéért":
Szabad ország, szabad város, szabad színház
Hirdetik a Facebook eseményben, a szervező: a Katona József Színház. A nagyon független Index szerint már tízezrek idegesek és szerveződik a tüntetés...   Van pofájuk úgy kimenni tiltakozni...
Évekig eltussolnak bűnügyeket, követelik a pénzt a kormánytól és közben nem engednek betekintést az ügyeikbe
- jelentette ki Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője pénteken. Majd hozzátette:
NEM VITÁS, AZ ÁLLAM ÍGY NEM TÁMOGATHAT TOVÁBB MŰKÖDÉST, EZÉRT A KORMÁNYPÁRTI FRAKCIÓK MEG FOGJÁK SZAVAZNI A KULTURÁLIS FINANSZÍROZÁSRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNYCSOMAGOT.
Még Kamu Geri is reklámozza az eseményt:Egy olvasónk hozzászolása:Mikor megláttam, a pulzusom tuti felszökött (megint) 200 felé. Itt tartunk. A baloldali emberkék úgy tűnik nem csak hazudhatnak és fenyegethetik a jobboldaliakat bűntetlenül. Nyugodtan zaklathatnak és erőszakolhatnak nőket és gyerekeket. Bezzeg mikor Trumpot vádolták meg (persze kiderült hogy hazugság) akkor az egész balliberális világ felkelt. Kevin Spaceyt sikerült úgy kicsinálni hogy megjelent valaki "engem 1986-ban a Kevin Spacey fogdosott". Jól kinyirták őt és még sok más embert a balliberálisok által indított "Metoo" propagandával. Kenderesiről nem beszélve. De amikor visszanyal a fagyi... Havas Henrik, a Donáth-család, Gothár. A libsi média szerint ők a "Fidesz áldozatai". Biztos ártatlanok (annak ellenére hogy Gothár elismerte tettét, de bezzeg ha jobboldaliak csinálják). Még tüntetést is szerveznek a védelmükre. Eddig volt "szabad oktatást" című követelések. Most lesz "szabad zaklatást, szabad erőszakot és szabad pedofiliát." Mert ők, haladó baloldaliak megtehetik. Csak megsúgom akik most Gothárt védik, azok 2 hónapja a nap 24 órájában "borkaiztak".
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató