Vadhajtások

Nem vagyok Gyurcsány embere – mondja Kamu Geri és posztol egy képet Dobrevvel Brüsszelből

Timmermans és Gyurcsány csicskája egyre sűrűbben jár az Európai Parlamentbe.

A Budapest iszlamizációjának Timmermans-féle programját hirdető főpolgármester ismét Brüsszelben járt, ezúttal Gyurcsány Ferencnével pózolt.

Tegnap még a színházas tüntetésen felszólaló Karácsony most nem posztolta, hogy vonatozott, ezért azt sejtjük, repülővel utazott ki az EP-be a klímáért aggódni.

Bejegyzésében azt írta:

Ma Brüsszelben Budapest zöldítésének irányairól és lehetőségeiről beszélgettem fontos európai partnerekkel, így például az Európai Bizottság, az EP Zöldek frakciója, az EP Környezetvédelmi Bizottsága, valamint az Európai Zöld Párt képviselőivel. Budapest fenntartható, zöld fővárossá történő átalakítása létfontosságú – mind a városlakók életminősége, mind a klímakrízis elleni globális küzdelem szempontjából. Tennivaló rengeteg van, – legyen szó légszennyezettségről, a városi zöldterületeink növeléséről, energiahatékonysági épületfelújításokról vagy éppen környezettudatos hulladékgazdálkodásról. A jó hír az, hogy az EU következő többéves költségvetése az egyik legfontosabb célként kezeli a klímakrízis elleni küzdelmet, és ehhez megfelelő forrásokat is rendel. Globálisan gondolkodunk, lokálisan cselekszünk – bolygónk, városunk, jövőnk védelmében.

Vadhajtasok.hu