2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Rablógyilkosság áldozata lett egy magyar nő Nigériában

Rablótámadásban meghalt egy magyar származású nő vasárnap éjszaka a nigériai Lagoszban- írja a 112press a helyi lapokra hivatkozva.

[caption id="attachment_45712" align="alignnone" width="768"] Lagos, Nigéria fővárosa[/caption]   A PM News tudósítása szerint két bűnöző támadt a MAERSK szállítmányozási és logisztikai cég kameruni származású helyi igazgatójára és feleségére annak otthonában.A férfi azért engedte be a lakásába az elkövetőket, mert egyikük villanyszerelő volt, akit ismert. Csakhogy a bűnözők két külön helyiségbe zárták be a férfit és a nőt.
A dunaújvárosi K. Bernadettet pénzük és bankkártyáik átadására kényszerítették, majd a nővel savat itattak és megfojtották. A kegyetlen gyilkosok ezt követően közölték a férfival, hogy a felesége meghalt, majd vele is savat itattak.
Csakhogy előtte a férj már segítséget tudott kérni valakitől, aki riasztotta a hatóságokat. A férjet életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az elkövetőket a rendőrök a helyszínen elfogták. K. Bernadettről a helyi lapok azt írták, hogy három gyerek édesanyja, férjével boldog házasságban éltek.Forrás: 112press nyomán ATV 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató