Vadhajtások

Hadházy most a szocialistákat cseszegeti

Az ellenzéki politikusokkal szembeni korrupciós gyanúsítgatást eddig messze elkerülő Hadházy Ákos most egy közétkeztetési ügyre hivatkozva látványosan nekitámadt a kokainozós ügy miatt egyébként is nehéz időket megélő kispesti szocialistáknak.

 

A független parlamenti képviselő a közösségi oldalra feltett bejegyzésében azt nehezményezi, hogy a kispesti Költségvetési Bizottság azt tervezi, hogy tíz évre, mintegy 10 milliárd forint értékben, és így feltételezhetően valódi verseny nélkül próbálja majd koncesszióba adni a közétkeztetést a kerületben. Hadházy szerint ugyan hivatalosan 3 pályázó van a koncesszióra, de ő úgy látja, hogy győztes csak egy lehet, mivel a másik kettő pályázó ugyanis nem tette le a pályázathoz előírt 5 milliós biztosítékot. A szocialista vezetésű önkormányzat pályázatán a győztes cég így pedig várhatóan a Szakácstündér Kft. lesz, amit egy éve alapított a BKV Előre 24 éves focistája, CsG – írja az ellenzéki politikus, aki szerint ennek a cégnek ráadásul még referenciái sem nagyon vannak.

Rejtély, hogy az ellenzéki politikusok korrupciógyanús ügyeivel eddig egyáltalán nem foglalkozó Hadházy Ákos most miért ment neki hosszú Facebook posztban a rendőrségi nyomozások alatt álló szocialista vezetésű kispesti önkormányzatot irányító szocialista politikus garnitúrának.

A hivatalosan jelenleg még független parlamenti képviselő Hadházy pálfordulása ugyanakkor talán összefügghet azzal, hogy a korábbi hírek szerint a Momentum vezetői szívesen látnák őt a pártjukban, amelynek egyébként a DK-hoz hasonlóan nem túl rózsás a viszonya az MSZP-vel.

Forrás: Magyar Hírlap