Vadhajtások

“Ne bántsd a magyart!” – a magyargyűlölet elleni közös fellépésre szólít fel Gaudi-Nagy Tamás 📺

“Ne bántsd a magyart!, Tégy a magyargyűlölet ellen” néven indított mozgalmat Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője. Tapasztalatai szerint egyre több a nemzet méltóságát súlyosan sértő, gyalázkodó írás a világhálón, hazai és sok esetben külföldi sajtóban, ami ellen határozottan fel kell lépni, hogy megvédjük a magyar nemzet méltóságát.

Ezért Gaudi-Nagy Tamás felhívást intézett a Lovas István Társaság és Nemzeti Jogvédő Szolgálat szimpatizánsaihoz és, ahogy Facebook-posztjában fogalmaz, minden felelősen gondolkodó, tettre kész magyar emberhez, hogy kísérjék figyelemmel a hazai és külföldi sajtó, illetve közélet magyarsággal kapcsolatos megnyilvánulásait és ha olyan írással, bejegyzéssel találkoznak, amelyben tetten érhető a magyargyűlölet, a nemzetünk ellen hangoló gyalázkodás, azt jelentsék be a a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnaknak a [email protected] e-mail címen az írás forrásának megjelölésével.

 

“Ha úgy ítéljük, hogy az Alaptörvény és a Ptk. alapján un. kollektív személyiségi per eséllyel indítható, akkor a jogsértéstől számított 30 napon belül nagyszámú hazafi felperes bevonásával benyújtjuk a keresetet a jogsértés megállapítása, a jogsértő kitétel eltávolítása, a további jogsértésektől való eltiltás, elégtételi közlemény kiadatása és jelentős összegű sérelemdíj iránt. Ne bántsd a magyart ! Megvédjük a magyar nemzet méltóságát !”

 

– írta Gaudi-Nagy Tamás.

Forrás: Pestisracok.hu