Vadhajtások

Ehhez arc kell: Gréczy szerint saját szelfijei a Fidesz akciója és nem hátrál meg

Egészen már-már elképesztő lett a Gréczy-sztori.

 

Nem, kedves olvasóink nem mondott le ahogy azt mondjuk Borkai tette, inkább üti az asztalt tovább Gréczy. Most írt a srác Facebook-oldalára azzal az üggyel kapcsolatban, amit tegnap hoztunk elsőnek, mára az egész Magyarország ezzel lett tele. Szóval ő most áldozat, mint írja, “Ha a Fidesz azt hiszi, hogy efféle akciók hatására meghátrálok, és kevésbé leszek az Orbán-rezsim ellenfele, akkor súlyosan tévednek.”

 

Értjük ezt ugye? Ez nem az Ő akciója volt, fotózgatni magát majd azokat elküldözgetni, hanem a Fidesz akciója. Elmebetegség. De itt az egész bejegyzése a 12,5-ösnek:

Az első két, ellenem indított támadás hamar elhalt és hiteltelenné vált, gyorsan jött a harmadik. Ez a történet is aljas, szemenszedett hazugság, ezt a bíróságon be is fogjuk bizonyítani. Ami a fényképeket illeti, mivel büntető feljelentést is teszünk, ennek elemzésére a büntető eljárás során fogunk visszatérni. Ha a Fidesz azt hiszi, hogy efféle akciók hatására meghátrálok, és kevésbé leszek az Orbán-rezsim ellenfele, akkor súlyosan tévednek.

 

 

Van egy kurva rossz hírünk. Holnap olyan tartalom fog kikerülni Gréczy úrról, amit ígértek a médiumoknak, hogy amennyiben azután a politikában marad, ahhoz már tényleg betegnek kell lennie egy embernek.

 

Meglátjuk.

Megkérnénk a Fideszt, ne akciózzon Gréczy úr farkával, még a végén az lesz, hogy ez nem is Gréczy fasza, hanem Orbáné. Az agyhalottak meg eszik….