2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hollandiában szilveszterkor tűzijátékkal támadtak a rendőrökre az Allahu akbart üvöltő muszlimok

Allahuakbározó mohamedánok tüzijáték rakétákkal dobálták / lőtték (?) a rendőröket Hágában 2019. december 31-én. Maguk a muszlimok hívhatták ki a rendőröket azért, hogy megtámadják őket. És a hatóság visszavonult... Mindez nem egyedi eset Európában, hanem egy ismert mohamedán területfoglaló stratégia egyik eleme.A regio15.nl videója:
Hollandia „Allahu Akbarral" üdvözli az Újévet! Kulturális gazdagítók úgy ünnepelték meg a szilveszter estét, hogy „Allahu Akbar” -t üvöltöztek, miközben tűzijátékkal dobálták a rendőrséget ... A rendőrség gyorsan, félve visszavonult. # HappyNewYears
- írta Amy Mek a fenti Twitter-üzenetben.  
Éppen most a #DenHaag [Hága] #AnnaBlamanplein oldalán. Fiatalok szidják a rendőrséget, „Allahu akbart” üvöltenek, és tűzijátékkal dobálják a rendőröket.
- adott hírt a Regio15.nl Twitter-csatornája. Mint köztudott, a "fiatalok" ma már Európa-szerte az erőszakos mohamedánok globalista kódneve. Az Allahu akbar jelentése pedig: "Allah nagyobb / a legnagyobb". Ez erőszakos cselekményekkel összefüggésben Robert Spencer szerint az iszlám dominanciájának agresszív kinyilvánítása, azzal a tartalommal, hogy "Allah hatalma nagyobb, mint a te istened, országod, államod stb". A Vlad Tepesblog szerint eleve a muszlimok hívták ki a rendőröket Hágában szilveszterkor, hogy rájuk támadjanak. Ami nem meglepő, mivel ez egy ismert mohamedán gerilla-taktika.
ISZLÁM TERÜLETFOGLALÓ TAKTIKAA "hitetlenek" (nem-muszlimok) hatóságainak (rendőrség, tűzoltóság stb.) csapdába ejtése és megtámadása az iszlám saría zóna kialakításának egyik bevett módszere - szerte Európában ez zajlik. Részletesen bemutatja ezt a taktikát Michael Hansen Kanadában betiltott Európa megölése című dokumentumfilmjének 4. része.

VIDEÓ ITT!

A videóban egy dániai mohamedán elmeséli, hogyan alkalmazzák az erőszakot területszerzésre (3:40-nél):
- Kisebb dolgokkal kezdjük, aztán fölénybe kerülünk, és a végén a miénk lesz a territórium.- Mit értetek territórium alatt?- Azt, hogy átvesszük a hatalmat a kib@szott Sjælland, Koppenhága, Odense és Jütland felett. Minden hely a miénk lesz!"
Forrás: Dzsihadfigyelo.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató