2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Listázná a fideszeseket Vajda Zoltán, az összefosás XVI.kerületi képviselője

"Aki kiszolgálja Orbán Viktort és kormányát abban, hogy olyanná tegye ezt az országot, amilyenné tette már eddig is, az ne háborodjon fel, ha vele szolgaként bánnak és azon sem, ha később esetleg az utóbbi években mutatott gerinctelensége miatt többet nem kap állást abban a szektorban, ahol eddig kiszolgálta a hatalmat."
- írja a Facebookon Vajda, aki a XVI. Kerületben önkormányzati képviselő. Régebben az Együtt nevű párt tagja volt. Most "függetlenként" a közös ellenzéki frakcióban ül (DK, MSZP, MOMENTUM). Lelkes CEU-s diák volt egyébként...Az a vicc az egészben, hogy pl. a Momentum konkrétan alkalmazást készített hogy listázza a Fideszhez köthető cégeket. Majd így folytatta:
tartsuk azonban számon, hogy kik azok, akik pillanatnyi előnyökért, anyagi javakért, a számukra drogként ható hatalomért kiszolgálják ezt a rendszert, és semmilyen szinten ne vállaljunk velük közösséget a későbbiekben, amikor a rezsim bukása után "megtérnek" és bizonygatják, hogy ők mindig is ellenállók voltak.
Vajda bejegyzése:  Vajda Zoltán volt az, aki elvette Bede Zsolt ásóját Kamu Geri őszi kampánykörútjának XVI. kerületi eseményén: https://www.youtube.com/watch?v=L87aWibIsfIVadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató