Vadhajtások

CS1K “illusztris” listára került

Volt miniszterek, viccpárti képviselő és volt „elnök” is szerepel Politico 2020-as listáján – írja a Mandiner.
Nagy öröm érte a Momentum EP-képviselőjét hétfőn: a Politico európai kiadása azok közé az EP-képviselők közé sorolta, akik a magazin szerint a leginkább figyelemre méltó (közel)jövő előtt állnak.

Erről így ír a Facebookon:

 „Tegnap óriási meglepetésként ért, hogy az egyik legrangosabb nemzetközi híroldal, a Politico beválasztott a 20 legígéretesebb európai parlamenti képviselő közé, akiknek a munkáját a hírportál szerint érdemes lesz figyelemmel kísérni a következő években. Amióta Brüsszelben vagyok, felfordult az életem, napról-napra rengeteg új feladattal kell megbírkóznom, és mindig csak remélem, hogy ha száz százalékot nem is tudok nyújtani, de akik bizalmat szavaztak nekem, talán látják, hogy igyekszem mindent megtenni értük.

Szerinte ez teszi lehetővé, hogy a választói hangját ilyen messzire vigye. A végén még hozzáteszi a szlogenjét:

„Újítsuk meg együtt Európát!”

A lista érdekessége, hogy nem csak fiatal EP-képviselők szerepelnek rajta, ugyanis Cseh frakciótársa, illetve frakcióvezetője, a román Ciolos is szerepel rajta, akárcsak a volt katalán elnök, Puigdemont, aki éppen a napokban döntött arról, hogy elfoglalja EP-helyét. De a listán a Mandiner olvasói számára is ismerős Nico Semsrott, a német kapucnis „politikus” is ott van – ő legutóbb arról nyilatkozott a lapunknak, hogy addig van igazuk, amíg a Fidesz ellen szavaznak.

 

Forrás: Mandiner