Vadhajtások

Szétkapták Donáth Annát a kommentelők: Anna! Kapd be apád erőszakos [email protected]át!

Ahogyan arról beszámoltunk, Donáth lánya az Anna, picikét túltolta a hazaárulást.

 

Így pár nap elteltével, hétvége lévén, szemezgettünk a több száz kommentből, Anna videója alatt.

 

Ilyeneket találtunk:

-Ez a két hülye azt hiszi,hogy Orbán Viktort büntették meg,jobb ha tudjátok Ti barmok,Magyarország megbūntetésére szavaztatok!HAZAÁRULÓK vagytok!

-Egy nagyon beteg, deformálódott elme ömlengései!!! …de majd jön a természetes szelekció és igazságot tesz!!!💪

-És maga ennek örül, hogy a saját hazáját elmarasztalták???? Ráadásul hazugságokra alapozva. Ha itt diktatúra lenne, maguk otthon vinnyognának a sarokban. Szégyelljék magukat!!

-Csak úgy mellékesen említem meg,,Unokáim most fogadták meg,hogy a büdös életben nem szavaznak Rátok,hazaárulók vagytok!

-Pont ennyi libsi van ott az ep-ben!
Fontoskodjatok még ebben a ciklusban is és a következőben már pont ellenkező lesz az arány, mert csak magatokra gondoltok , no meg a tálibokra, akiket hoznátok!
Meg sem érdemlitek, hogy ezen a kontinensen éljetek Euròpa árulòi!

-Semmi,de semmi fontos dolga nincs európának mint mint üres ülésteremben ilyen fantasztikus
hazátlanokra hallgatni.?

-Életképes az Orbán kormány! Egész Európa nem bír vele, ezért visítoztok, mert nem haladtok ötről-hatra…. nem tudjátok a gyarmati elnyomást érvényesíteni! Ez a ti bajotok!

-Nagy kedvem lenne Annácska, Katika és Klárika ahhoz, hogy egy jó mély gödörbe dobjalak benneteket ott, ahol senki sem lát, senki sem hall. Ott sivalkodhatnátok és feljelentgethetnétek egymást a harmadik személynek körbe-körbe életetetek végéig! Ocsmány hazaárulók!

-Anna, kapd be Laci [email protected]át! A Donáth Lacika túrós, erőszakos [email protected]át! Az apád [email protected]át!

 

 

Ilyeneket írtak Annának…