Vadhajtások

Dániában tüntették ki Tommy Robinsont

Tommy Robinson nyerte a Sappho díjat Dániában. A videó a dán parlamentben készült a Szabad Sajtó Társaság által rendezett ünnepélyes díjátadón.

A rangos szabad beszéd -díj korábbi nyertesei:

Németh Karoly, Roger Scruton, Lars Vilks, Ezra Levant, Thilo Sarrazin, Olga Romanova, Rachel Ehrenfeld, Mark Steyn, Kurt Westergaard, Flemming Rose és Douglas Murray.

Beszéde során Tommy videofelvételeket használt a mainstream média kettősségének és hazugságainak bemutatására. Tommy ismertette a szilícium-völgyből irányított rendszert , a közösségi médiáról megfigyelésüket és cenzúra módszereiket is, amelyeket az Egyesült Királyságban hatalmas politikái támogatásnak és ösztönzésnek örvend.

Tommy Robinson eloszlatta a politikai elit által terjesztett mítoszokat, hazugságokat és megtévesztéseket, amelyek a mainstream és a közösségi média ideológiai alapjai.

Az igazságmondás nem gyűlöletbeszéd, és a tények nem törődnek az érzésekkel.

Ha nem sikerül ezt a kihívást teljesítenünk és nem derítjük fel a globalista baloldali szövetség veszélyeit ma, akkor a jövő generációinak szabadságjogait semmisítjük meg, és eladjuk a holnap lehetőségeit.

Vadhajtasok.hu