2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Rendőrökre támadtak Erdőkertesen, mentőhelikopter ment értük 🔄

A Központi Nyomozőfőügyészség megerősítette az ATV Híradójának a hírt, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.Az ATV értesülései szerint Veresegyházán történt az eset, de utóbb kiderült, hogy Erdőkertesen késeltek.A sérült rendőröket a helyszínről mentőhelikopterrel szállították kórházba. A két rendőr egy háziőrizetest ment ki ellenőrizni, az egyiket arcon, a másikat nyakon szúrták.

Frissítés:

Az eset Erdőkertesen történt, megszólalt a polgármester is."Tisztelt Erdőkertesi Polgárok!Bűnügyi felügyelet alatt álló V. László, akit a rendőrök a Váci kórházból a Katona József utcai lakására szállítottak, a hazaérkezés előtt a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette. Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő. V. László a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállításra került.Tisztelettel:dr. Pásztor László[embed]https://www.facebook.com/640509336040846/posts/2729509333807492/[/embed]

Nincs életveszélyben az a két rendőr, akit csütörtökön késeltek meg Erdőkertesen. A 24.hu értesülései szerint a két rendőrt a Honvédkórházba vitték mentőhelikopterrel, ahol már el is látták a sérüléseiket.

A 24.hu azt írja, a két rendőr jól van és egyiküknek sem súlyosak a sérülései.  Forrás: ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató