Vadhajtások

Ennyire brutálisan soha nem fogta még vissza a Facebook a Vadhajtásokat

Kedves olvasóink,

mi ennél többet nem tudunk megtenni amit a semmiből építettünk, saját fórumunk van, mobil appunk, és reggeltől toljuk a híreket. A Facebook három napja brutálisan, nagyjából 50 százalékkal lekorlátozta eléréseinket. Sajnos ilyenkor látni azt, hogy rengetegen küzdenek ebben a betegségben, és a Facebookra várva, mintha az lenne valaki, nekünk írnak, hogy nem jelenik meg oldalunk a hírfolyamban. Ha erre van idő, hogy ezt nekünk jelezzék, akkor arra is kell legyen, hogy beüssék mondjuk a Google-ba, hogy Vadhajtások.hu. Továbbiakban az is egyre bosszantóbb, hogy picsognak sokan, mert letiltják kommentelés miatt. Aki ennyire beteg a Facebooktól, annak hiába írnánk ki hetente, hogy itt a cikkek alatt lehet kommentelni, itt nincsen cenzúra a jobboldali embereknek, cserébe minden liberális ki van innen baszva.

 

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy mielőtt picsogásba kezdene a Facebook miatt, nézzen tükörbe és gondolkodjon el azon, hogy van ám lehetőség, csak előbb ki kell gyógyulni a beteg Facebook-ból.

 

Mi biztosan nem fogunk hirdetéseket feladni, pontosan ezért nem, mert miért is fizetnénk azért, hogy fenntartsuk az emberek lustaságát, betegségét.

Mi megalkottuk a telefonos applikációt KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ!

Megtalálhatóak vagyunk a Vk.com-on és már Telegram oldalunk is van.

 

Mi is kettő dolognak fogunk igazából örülni, ezt elhihetitek.

 

Egyik az lesz amikor Soros György meghal

 

Másik pedig az, amikor a Facebook bedől a picsába