Vadhajtások

Megvan a reiszführer Gréczy utóda a Zaklató Koalícióban

Varga Zoltán váltja az Országgyűlésben a szexbotránya miatt a mandátumáról 2019. december 31-i hatállyal lemondó Gréczy Zsoltot – közölte a Demokratikus Koalíció elnökségének pénteki döntését az MTI-vel a párt kommunikációs igazgatója.

Az 57 éves politikus Debrecenben született, politológusként végzett a Miskolci Egyetemen, két felnőtt lány édesapja – ismertette Wirsching Viktória a leendő képviselő életrajzát. Elmondása szerint Varga Zoltán hosszú évek óta részt vesz a helyi közéletben és politikában, 2006 óta a debreceni közgyűlés ellenzéki képviselője. A Demokratikus Koalíció színeiben 2014 óta politizál.

Wirsching Viktória arra is kitért, hogy a mandátumáról lemondott Gréczy Zsolt munkájával továbbra is segíti a Demokratikus Koalíciót, hogy “az orbáni rendszer leváltása után mielőbb visszaállíthassuk a köztársaságot és a jogállamiságot Magyarországon”.

Mint ismert Gréczy Zsolt egyedül keveredett szexbotrányba, önkielégítős fotóit küldözgette a nőknek. Ezt a cikket több mint 500 000-en látták a Vadhajtások oldalon.

Forrás: Atv nyomán