2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Dés László zenélés helyett megint Orbán Viktoréknak szólt be, és gyalázza a kormányt

Megint itt van Dés, a liberális megmondóember. Koncz meg Bródy unalmas már, ezért most őt húzták elő a kalapból, és sivalkodik a liberális médiában.Körbeértek, elfogytak a libsik, akiket kérdezni lehet egy kis orbán-fóbiás szólam érdekében, ezért megérkezett ő.   Dés szerint:
új lendületet adott a kormánypártnak a folyamatos őrjöngésre, és minden bizonnyal ott fognak kicseszni az ellenzéki vezetésű településekkel, ahol tudnak.
  Azt javasoljuk, hogy inkább zenéljen! Ki cseszett ki az ellenzéki településekkel? Siófokon sem a Fidesz csesz ki az emberekkel, hanem az ellenzéki polgármester, aki bevezette a panorámaadót! Egerben sem a Fidesz emelte meg az iparűzési adót, hanem Mirkóczki! Ugyanez a helyzet Budapesten: adóemelések, ingatlanadó emelés, stb.stb.   Ilyet is mondott még Dés:  
Mi meg dolgozni, alkotni szeretnénk. Amúgy képtelen, abszurd sületlenség, ha azt gondolják, hogy hatalmi úton le lehet cserélni egy létező kultúrát. Nem lehet lecserélni, legfeljebb tönkretenni, és sajnos most úgy tűnik, hogy a legjobb úton haladnak a rombolásban.
Ebből megint egy szó sem igaz Dés úr! Semmi! Már cáfolni is felesleges.Forrás: Mindenszo.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató