2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Informátor: Pollreisz Balázs a gyűlöletre és a hazugságokra építi a kampányát

Január 26-án, vagyis holnap választ új polgármestert Győr városa. Ahogy a kormánypártok, úgy az összellenzéki roncskoalíció is új jelölttel áll ki a a megmérettetésre. A Borkai-botrány által szintén lejáratódott DK-s Glázer Tímea félreállásával megnyílt az út a helyi MSZP másodvonalából szerződtetett segédkönyvtáros, Pollreisz Balázs előtt. Ellenfele, a Fidesz-KDNP jelöltje, Dézsi Csaba András míg a város békéjének helyreállításával, illetve a közvetlenebb városvezetés ígéretével kampányol, addig balliberális kihívója a gyűlöletre helyezi a hangsúlyt – számol be a Hír TV.A Hír TV információi szerint az ellenzéki jelölt kiválasztása mögött az húzódik meg, hogy a helyiek közül senki más nem vállalta a megmérettetést. Németh Árpád, az MSZP egykori győri alelnöke pedig a kamerák előtt így fogalmazott:
Szegény ember vízzel főz. Mostanra a szocialista párt humán erőforrási tartalékai nemcsak országos szinten, de szerintem helyi szinten is olyan szinten elfogytak, hogy közelítenek a nagyon minimumhoz.
Pollreisz Balázs “támogatottságát” tükrözi az a tény is, hogy önkormányzati képviselőként eddig még sosem választották meg saját választói, ezért csak listáról kerülhetett be a városi képviselő testületbe. https://youtu.be/Lzr-Re0zQqoForrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató