2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A kommentelők szétszedik a keresztény és magyargyűlölő Niedermüllert

A fehér, keresztény, heretoszexuális férfiakat és nőket „rémisztő képződménynek” minősítő gyurcsányista politikus vért izzad, hogy szánalmas csúsztatásokkal mentse a menthetetlent. A net népe és Erzsébetváros lakossága azonban nem bocsát meg neki!Niedermüller Péter politikai krédójáról és kommunista személyiségéről végleg lehullt a lepel. A DK alenöke, a Brüsszelből hazazavart gyurcsányista erzsébetvárosi polgármester a minap az akolmeleg ATV-ben villantotta ki foga fehérjét, amennyiben súlyos, kirekesztő kijelentésekre ragadtatta magát. Ízlelgessük Niedermüller elvtárs őszödi beszédét!
„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek”
– fröcsögte a fröccsöntött szégyenpolitikus, aki még a baráti balliberális megmondóemberek szerint a józan ész, az erkölcs és a vállalható politikai véleménynyilvánítás valamennyi létező határát átlépte. Egyre többen mondják, nem maradhat következmények nélkül Niedermüller kirohanása, és követelik: azonnal távozzon a közéletből az a kirekesztő, magyarfóbiás közszereplő, aki szerint a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiakat és nők „rémisztő képződmények”. A VII. kerület fura ura közösségi oldalán vért izzadva, szánalmas csúsztatásokba menekülve igyekszik menteni a menthetetlent, magyarázni a magyarázhatatlant. Úgy fogalmaz, „nem veszem fel az elém dobott kesztyűt, én nem fogok senkit rosszindulattal vádolni. Maradjunk abban, hogy vagy nem ismerik ebbéli meggyőződésemet, vagy másként értik szavaimat”. Nos, az emberek többsége szerint nincs mit félreérteni azon, amit Niedermüller felböfögött, hisz nem történt más, önmagát adta.

És úgy Horn Gábor-i módra meg is üzenik neki: „ELMÉSZ TE A P.CSÁBA”!

A kommentelők arra is felhívják a figyelmet, a magyar- és keresztényellenes mocskolódások helyett kerület ügyeivel kellene foglalkoznia, például választási ígéreteinek betartásával. Mert míg Niedermüller az ATV langyos stúdiójában okádja le a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiakat és nőket, és sz.rik polgármesteri teendőire, addig – például – Erzsébetvárosban egy drogos szenegáli migráns megerőszakolt egy magyar diáklányt, és az éjféli kocsmazárás kampányszlogenjének ellenére továbbra is reggel 6-i pörög a buli a kerületben...A „rémisztő képződménynek” minősített csendes, józan többség tehát felemelte a hangját a vállalhatatlan gyurcsányista ellen, és elküldte melegebb éghajlatra. Legfőbb ideje lenne, hogy lekapcsolja maga után a villanyt.

Íme az istenadta nép, a „rémisztő képződmények” hangja:

Forrás: Erzsebetvaros.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató