Vadhajtások

A Zsaruellátó szarkasztikus választ adott az álhírgyártó oldalaknak

A média hatalma végtelen, és csodálatos, néha pedig kissé „nevetséges”. Egy jól megírt, és előadott forgatókönyv képes bármit elhitetni az emberrel, főleg ha azt akarja is elhinni – írja a Zsaruellátó Fb oldal. 

 

Nem nevesítjük egyik médiát sem, de ne hazudtoljuk már meg a határvédőink munkáját lehetőség szerint!

 

Ezek az emberek hidegben, hóban, fagyban, esőben, melegben, szélviharban ott vannak a határon, és bizony nem feleslegesen, nem dísznek, hanem a munkájukat végzik, amelynek köszönhető az illegális határátlépések folyamatos megakadályozása.

 

Köszönjük a munkátokat! 💙

Nos, ehhez az alábbi kis szösszenetet is kaptuk:

 

„MINDENKI TALÁLJA MEG A SZARKAZMUST A KÖVETKEZŐ ÍRÁSBAN!!

 

Mivel az éles szemű(!) és éles eszű(!) állampolgárokon észrevették a 2020.01.28-án, a reggeli órákban a Röszke2-n történtek vonatkozásában az anomáliákat, és minden apró részletet, pontosan összeraktak, ezért az illetékes szerv az alábbi, beismerő nyilatkozatot adta ki:

 

1. Elismerjük, hogy a médiában megjelent videó a migránsokokról nem a röszke2 határátkelőhelyen lett felvéve. Egy csalhatatlan szemű olvasó rögtön észrevette, hogy a röszkei átkelőnél „ nem így állnak a fák „ Szóval elismerjük, hogy az említett videó forgatási helyszíne, az etyeki Korda filmstúdió volt. A konspiráció növelése érdekében először az 51-es körzet volt a kijelölt helyszín, de a idő rövidsége miatt XY úr nem tudott megállapodni az amerikaiakkal.

 

2. Elismerjük, hogy videókban látható 60-70 fő, valójában statiszták, és nem migránsok. Először a TEK tagjai közül próbáltuk választani a feladatra embereket, de a szerb társzervek miatt, ez nem volt kivitelezhető. A tényleges, beszervezett migránsok gondolata is felmerült, de teljesen megbízhatatlanok voltak, illetve kevés volt a pastu, farszi, dari tolmácsunk. Amikor már minden veszni látszott, akkor jött az ötlet, hogy a fradi szurkolók örömmel vállalnák ezt a feladatot. ( az igazság szerint, bekerült csoportba, néhány, lefizetett roma férfi is ) Beöltöztettük őket teljesen egyforma ruhába, és az álca kedvéért, még szakállt is ragasztottunk a csupaszképűekre. Sajnos itt meg az egyforma ruha buktatott le bennünket, és egy csomó „mocskos lilák” feliratú transzparens is a határon maradt. Azt azonban kifejezetten elutasítjuk, hogy a statiszták bére 100.000Ft volt. Ez teljesen hamis információ. Fejenként egy zsák krumplit kaptak.

 

3. Mivel a határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő FBŐ kollégákat, titokvédelmi okok miatt, nem tájékoztathattuk az „összeesküvésről”, azért titokban kicseréltük a szolgálati lőfegyvereikben a lőszert, úgy, hogy acélmagot kiszedtük, és helyette sóval töltöttük meg azt, ezzel is védve a statiszták életét, és testi épségét. A statisztákat utasítottuk, hogy húzzanak maszkot, nehogy a só csípje a szemüket.

 

4. Azon statisztákat, akiket a rendőrök elfogtak, és előállítottak, jelenleg nem kihallgatáson vannak, hanem a jól megérdemelt luxuskiránduláson, a karibi térségben.

 

5. Elismerjük, hogy a titkosszolgálatok hibáztak a kamutámadás megszervezése során, ezért megtesszük az ügyben a szükséges lépéseket, és intézkedünk leváltásukról. Helyükre pályázatban keressük a megfelelő embereket, azon magyar állampolgárok között, akik kiváló érzékkel fedték fel a csalást. ( ezúton is kérem, hogy jelentkezzenek a policáj.hun.hu oldalon ezen személyek, egy kiemelkedően jól fizető állás reményében. )

 

6. Elismerjük, hogy a szerb rendvédelmi szervekkel felvettük a kapcsolatot, azzal a kéréssel, hogy 2020.01.28-án a hajnali órákban még csak véletlenül sem legyen szerb járőr, Horgos térségében, mert nemzetközi filmforgatás lesz, a két ország államhatárán. Az eset után M. Stanojevic, a szerb határrendészeti igazgatóság vezetője tájékoztatott bennünket, hogy a 60-70 fő statisztából, csak 37 főt sikerült elfogniuk, és előállítaniuk. Sajnos a többi úgy megijedt, hogy azóta sem találják őket. Srácok! Gyertek haza! Várunk benneteket, ha máskor nem, legalább az első meccsre, vagy a segélyosztásra érjetek haza!

 

7. Ígérjük a NÉP-nek, hogy soha többé nem fogunk öntámadásost játszani, hiszen a lakosság egy része bebizonyította hogy résen van, és nem lehet őket megtéveszteni, ellentétben a nagy, nemzetközi hírügynökségekkel, mint pl. a Reuters, a Nytimes, az Aljazeera, stb.

 

Budapest, 2020.01.29. (púpos) TEVE utca. 007.”