Vadhajtások

Tüntetni megyünk! Most lett elege az embereknek a nyílt magyargyűlöletből

Egyelőre csak sejtem, hogy rajtam kívül még nagyon sokaknak kinyílt a bicska a zsebében, amikor az egészen érthetetlen módon, okból megválasztott Karácsony Gergely Szilveszter főpolgármester nyeglén odavetette újságírói kérdésre válaszolva, hogy “lehet tüntetni a naplemente ellen is”.

Amúgy pedig mivel ő nem érzi sértve magát Niedermüller kijelentése miatt, ezért nem is érdekli, hogy mások – így például Bayer Zsolt – mit gondol arról. Neki Niedermüller véleménye számít és pont. Az, hogy ez egy főpolgármester szájából esett ki, talán még inkább elgondolkodtatja az embert arról, hogy ha az ellenzéki oldalon ilyen egy sztárpolitikus, akkor milyen IQ-val rendelkezhetnek a szavazóik? Nem kérdés a mérőszám előtti negatív előjel. Legalábbis számomra.

Karácsonynak nem sikerült felfognia, hogy sokkal jobban járna, ha legalább úgy tenne, mintha egy kicsit elhatárolódna Niedermüller fehér, keresztény, heteroszexuális képződményekről szóló eszmefuttatásától, mert ez bizony nagy vihart kavart abban a bizonyos biliben. Nem, ő nem érzékeli, hogy ez sértő, bántó vagy kirekesztő lenne.  “A minden budapesti polgármestere akarok lenni” – szlogen pedig kb addig terjedt, amíg a szivárványos zászlót kitette a zuglói önkormányzat épületére, a Pride hónapjában. Érdekes, akkoriban még fennhangon a kirekesztés elleni küzdelmet hirdette és a kisebbségek megbélyegzése ellen harcolt, és kérdés, hogy vajon miként értelmezte volna, ha hőn szeretett lmbt-s csoportosulásának tagjait nevezte volna valaki “képződménynek”? Vajon akkor mit reagált volna? Szinte biztos, hogy Brüsszel és az ENSZ szabadcsapatok azonnali beavatkozását követelte volna és nem vetette volna oda flegmán, hogy ” a naplemente ellen is tüntethetnének”.

Lehet, hogy csak nekem tűnik analógnak ez a Nagymester, Csurcsány Ferenc “lehet tüntetni, majd megunják” elhíresült mondatával, de tény, hogy lelki szemeim előtt azonnal bevillant a szemkilövető gúnyos mosolya. Mint valami elcseszett Joker-karakter a magyar közéletben, nekem Gyurcsányról mindig ez jut eszembe. És Joker legújabb játékszere Karigeri, aki hol az mszp, hol pedig a DK szekerét tolja öntudatlanul, miközben Párbeszéd feliratú köntösbe van bugyolálva , akit néhány fotó erejéig rápattintanak az idióta vasparipájára, hogy klímaharcoljon.

Nos, ez a báb tolmácsolta tehát a Mester szavait, lehet tüntetni, de minek…Hiszen az ellenzéki szekta szépen összezárt és mintha meg sem történt volna Niedermüller ámokfutása az ATV-n, sunnyognak. Ha  a vadhajtások akik először közölték ezt a gyalázatot jobboldalon, a mindenszo és a pestisrácok nem kezdik el kikérni maguknak a DK-s mondatait, talán sikerül is megúszniuk a számonkérést.

De a jobboldali embereknek talán most ez volt az a lélektani határ, amikor azt mondták: eddig és ne tovább.

Eddig eltűrtük a hazugságokat, nevettünk a politikai panoptikumon, amit előrittyentettek a közgyűlésben, és legyintettünk a korrupciós, drogos ügyeikre…mert “ők ilyenek”. De talán most felvillant igazi valójuk: a kereszténygyűlölet, a fehér faj kiírtása iránti olthatatlan vágy és a heterofóbia különös elegyéből összegyúrt VALAMI, amit talán csak egy szóval tudunk még leírni: bolsevik. Tudjátok, az az igazi, zsigerből pusztítani akaró, gyilkos bolsevik csökevény, aki alig várja, hogy újra hatalmat kapjon és aki a legboldogabb akkor lenne, ha újra dübörögne a Szamuely-vonat. Már listáznak. Már tudják, hogy mi vagyunk az ellenség. És már erősnek érzik magukat olyannyira, hogy az ilyen Niedermüller-félék arról heherésznek, hogy a heteroszexuális, fehér, keresztény képződmények milyen rémisztőek. És eddig talán nem is sejtették, hogy mennyire rémisztőek tudnak lenni akkor, ha ráébrednek, a túlélésük a tét.

„Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség”

Ma, 17 óra. Gyertek el.

 

Boglárka – Vadhajtások.hu