Vadhajtások

Bősz Anett nem a Gréczy tenyerével foglalkozik, hanem Orbánéval

A DK-nál már elfelejtették, hogy milyen lett Gréczy tenyere, mert Orbán Viktorról írnak ostobaságokat. Ezúttal a vadliberális Bősz(me) Anett jött elő a konteójával.

Ezt sikerült felhánynia a közösségi oldalára:

Mint az a borítóképemen is jól látható, hosszú ideje (egészen pontosan 26 éve) küzdősportoló vagyok — van némi tapasztalatom az enyhébb és a kevésbé enyhe sérülésekkel. Egy időben úgy jártam haza edzőtáborokból, mintha térkép lenne az arcomon, kezeimen, lábaimon: itt egy monokli, ott egy seb, karmolások, rándulások, ficamok… ez elkerülhetetlen.

Nem baj az, hogy egy alapvetően önmagát sportolóként definiáló miniszterelnöknek keletkezik egy lila folt a kezén (pont úgy néz ki, mint amikor valaki elcsúszik az edzős papucsában, és a lépcső egyik élébe vágja be a tenyerét, vagy mint amikor jó nagyot taknyol biciklivel, és sikerül még tompítania), csak az probléma, amikor még ebben az ügyben is sikerül kibökni a kétes eredetű választ az újságírói kérdésre:

“Orbán az utolsó percekben is javítgatta beszédét a töltőtollával”.

Feltéve, de meg nem engedve, hogy Havasi Bertalan kivételesen igazat mondott, azt is írhatnám: örömmel látom, hogy a kormányfő, lányos nagypapaként, minden bizonnyal a kicsi lányoktól elkéri íróeszközeiket, és így ír LILA SZÍNŰ töltőtollal is. Az hogy lehet, hogy pont úgy sikerül összekennie vele a kezét, hogy a folt széle már nyomokban gyógyulást mutat, a folt közepe a még sajgó véraláfutást utánozza?

A legjobb lenne, ha nem lenne ebben is hülyének nézve az egész ország. Nincs egy lila foltban semmi. Vagy van?


 

Vadhajtasok.hu