2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Kelemen Anna nagyon felidegesítette Vágó Pistát

Kisebb perpatvar bontakozott ki Ungár Péter és Kelemen Anna szerepléséből. A homoszexuális képviselő és a celebk...a mutatványa teljesen kiakaszotta a gyurcsányista Vágó Pistát.Az LMP-s Ungár Péter már egy ideje igen szoros barátságot ápol Kelemen Annával, aki szerint okos k*rvának lenni jó dolog. Na persze nem aaannnyira szoros ez a kapcsolat, hisz Ungár korábban bevallotta másságát és hogy nem szeretne a politikában ő lenni a főb*zi. Mindenesetre Annácska Ungárt tartja a politikai mentorának és csak attól mentsen meg minket az ég, hogy idővel ő is politikai karriert akarjon építeni. Ungár házi lapjában, az Azonnali nevű hírpropaganda portálon viszont igen erősen tolják Annácskát, vagy épp kielégítik a gazdájuk igényeit – de tény, hogy egy nagyon hosszú interjú jelent meg vele az oldalon. A szőkeség egészen ordító butaságokat ejtett ki a sokat használt száján, pl. így becsmérelte a szexuális zaklatás áldozatait

„Ráadásul a metoo-zók sokszor idősödő hölgyek, és kicsit olyan hangulata van, mintha visszasírnák azokat az időket, amikor zaklatták őket.”

Az Azonnali újságírójának csúfolt firkász pedig csak annyit kérdezett vissza, hogy akkor Annácska nem tartja magát feministának.Erről még hosszan írhatnánk, hogy a valódi áldozatoknak az ügyeit nem kellene bagatellizálni, de ez a poszt nem erről szól. Annácska ebben az interjúban viszont pár dolgot azért jól látott, például Gyurcsány kedvencét, Vágó Istvánt:

„Vágó Istvánt azért tartja mindenki nagyon okos embernek, mert nála voltak a válaszok a kvízműsorban. Ha én ülnék be, akkor én lennék a kib*szott okos Vágó István. Pedig most már annyira nem tűnik annak politikusként.”

Hát akkor még enyhén fogalmaztunk. Mindenesetre a sértődékeny, Jobbik támogatással lett képviselő Vágó megsértődött a playmate-re, aminek hangot is adott a közösségi oldalán, ahova egyébként senki nem kommentelhet, csak az ismerősei.

Az öregember folyton puffog, hogy ő bizony magától „okos”.

- fedezte fel a Légió Facebook oldal.  

Erre rágott be Vágó István, a Facebookon osztotta meg a sérelmét.

Tudom, nem kellene, de mivel állandóan visszatérő vád, megírom. Ez nem egy poszt, ez csak válasz egy interjúrészletre. Kelemen Anna mondja: "Vágó Istvánt azért tartja mindenki nagyon okos embernek, mert nála voltak a válaszok a kvízműsorban. Ha én ülnék be, akkor én lennék a kibaszott okos Vágó István..." Nyilván ezért tartják "kibaszott okosnak" Vitrayt, Rózsa Gyurit, Egri Jánost, Jakupcsek Gabit, Máté Krisztát, Vizy Andrást, Kovács Kokót, Sebestyén Balázst, Sváby Andrást, Rákóczi Ferit, Majkát vagy most éppen Gaskó Balázst is, ugye, kedves Anna? Pedig náluk tényleg megvoltak/-vannak a válaszok. Nálam a Legyen Ön is milliomosban, ahogy azt már számtalanszor bizonyítottam, nem. Se papíron, se "fülesben", se a képernyőn - pl. itt:  Tudja, mit, Kelemen Anna? Tegyen egy próbát, üljön be... De a fő kifogásom: ehhez a visszatérő sületlenséghez az Azonnali kérdezőinek egy szavuk sincs?  Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató