2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Adrien Jassogne: a média cenzúrája által már több országra sikeresen rákényszerítették a virtuális diktatúrát

A belga állampolgárságú politikai aktivista üzent a Facebookon.[caption id="attachment_53746" align="alignnone" width="720"] Adrien Jassogne és Matteo Salvini[/caption] Egy rövid összefoglalót szeretnék mondani a jelenlegi helyzetről, a véleménynyilvánítás szabadsága kapcsán, mivel egy elfogadhatatlan és veszélyes útról van szó.

A globalisták az információ kontrollálása és a média cenzúrája által már több országra sikeresen rákényszerítették a virtuális diktatúrát.

2018 augusztusában Donald Trump amerikai elnök támadta a Google-t, a keresési eredmények manipulálásával vádolta meg a céget, miszerint a Google a keresési eredményeit a számára kedvezőtlen találatok felé tolta el, előnyben részesítve a baloldali médiumok beszámolóit. Az elnök állítása szerint a „Trump News” szókapcsolatra keresve a Google által kiadott találatok jelentős része egyoldalú tájékoztatást nyújt, és szinte minden említett találat kedvezőtlen színben tünteti fel őt magát. Így érthető módon következtetett arra, hogy a keresési találatok manipuláltak, továbbá konzervatív/republikánus-, illetve a fair tájékoztatást adó médiumok ezáltal kiszorulnak a tájékoztatásból. Viszont azok, akik az ezen témakörbe tartozó döntéseket meghozzák, nem ismerik a magyarokat. Nem tudják, hogy milyen erővel képesek válaszolni. A magyarok jelképezik az 1956-os forradalmat, a szabadságért folytatott küzdelmet, a kommunista rendszer és a terror bukását. Magyarországnak a története a becsületről és az állandó harcokról szól. A magyarok soha nem adják fel.

Éppen ezért kell egyesülnünk, hogy hangot adjunk a haragunknak a szociális médiát képviselő óriásokkal szemben, akik a platformjukat a kontrollált propaganda fegyvereként akarják használni a globalista elit szolgálatában.

Ne felejtsétek el, hogy a globalisták szemlélete szerint, ha az emberek követik az általuk diktált irányt, az már „demokrácia”. Amennyiben nem követik vagy ellenzik, akkor az „populizmus”. 2022-ben nem számít, hogy velük vagy nélkülük (gondolok itt a Google-re), de Magyarország ismét győzni fog, mivel senki nem tud a legfontosabb dologgal szemben győzni. Vajon mi is ez a legfontosabb dolog? Az ország iránti hűségünk és szeretetünk. Egyedül a konzervatív közeg szereplői közötti együttműködés teljes hiánya jelenthet gyenge pontot. A tüntetés minden résztvevőjének sok sikert kívánok! Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

A mai tüntetés 17 órakor kezdődik!

Google székház. Árpád fejedelem útja 26, Budapest 1023, Magyarország

Facebook esemény: IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ!Kapcsolódó

A véleményszabadság totális tagadása – Gaudi-Nagy Tamás a Google önkénye elleni tüntetésről

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató