Vadhajtások

Németország: 11 bevándorlót mészárolt le a német srác éjszaka

A német lapok szerint megtalálták a támadó búcsúlevelét: tegnap éjjel a Frankfurt am Main melletti Hanau városában két helyszínen is lőfegyverrel támadt a radikális jobboldalinak tartott Tobias R. Őt később a lakásában találták meg, holtan. Vele együtt már 11 halálos áldozata van a támadásnak, amely két vízipipabárnál zajlott le a 100 ezres lakosságú városban.

 

Mint írtuk, két vízipipabárnál történt lövöldözés, a támadó autóval menekült el, később a lakásában találták meg, holtan. A támadóval együtt 11 halottja és 4 életveszélyes sérültje van a vérengzésnek. A két helyszín a „Midnight“ vízipipabár Hanau belvárosában, illetve a Kurt-Schumacher-Platz lakónegyedben található „Arena Bar & Café”.

A Bild.de német portál szerint a támadással gyanúsított Tobias R.-t és a férfi anyját is holtan találták a lakásukban. A lap úgy tudja, búcsúlevelet és az elkövető által készített videót is találtak a helyszínen a rendőrök. Ezekben az áll, hogy Tobias R. szerint meg kell semmisíteni azokat az idegeneket, akiket nem lehet kiutasítani Németországból.

 

Az M1 Híradója úgy értesült, mind a 11 áldozat migránshátterű volt.

 

 

 

(Blikk nyomán)