Vadhajtások

Agresszív LMBTQ aktivisták akarják megakadályozni a keresztény lelkész Istentiszteleteit

Franklin Graham amerikai lelkész, prédikátor Angliában májusra tervez több városban Istentiszteleteket, de minden helyszínre LMBTQ aktivisták mentek el, hogy nyomást gyakoroljanak a szervezőkre, hogy mondják le az eseményeket.

Ő Billy Graham fia, Billy szinte minden amerikai elnök személyes tanácsadója volt, neki hatalmas szerepe volt Amerika keresztény kultúrájának kialakításában. Franklin most Trump tanácsadója.

Franklin közösségi oldalán tett közzé több bejegyzést a fejleményekről.

“LMBTQ aktivisták elmentek az összes helyszínre, ahol prédikációt tervezek tartani és megfenyegették a szervezőket, hogy mondják le az Istentiszteleteket, mert én “gyűlöletet prédikálok”. – csak mert én abban hiszek, hogy

a házasság egy férfi és egy nő szövetsége, és a homoszexualitás bűn. Én hiszek ezekben, ezt tanítja a Biblia.

Egy későbbi bejegyzésben pedig ezt írja:

“Az evangéliummal szembeni ellenállás nem lep meg minket. Jézus figyelmeztetett minket, hogy ezeknek meg kell lenniük. Mint már írtam, az angliai Istentisztelet sorozattal szemben LMBTQ aktivisták álltak ki, akik szerint én homofób, iszlamofób vagyok, és gyűlöletről prédikálok. Akik ismernek engem, tudják, hogy ez nem igaz, én az IGAZSÁGOT prédikálom, ezek az emberek talán igazságfóbiások, vagy szabad véleménynyilvánítás-fóbiások?”

Egy ausztrál prédikátor úgy kommentálta a dolgot, hogy a társadalom nagyon toleráns lett mindenki felé, de a mainstream kereszténységgel szemben pedig intoleráns.

“Nem akarnak senkit hallani, aki velük nem ért egyet. Ez az igazságért való harc, ők az evangéliumot akarják betiltani. Hogy lenne már a kereszténység gyűlöletbeszéd, mikor a pokol gyötrelmeitől akarsz embereket megmenteni? Ez inkább szeretetbeszéd!”

Az LMBTQ aktivisták petíciókat is indítottak, hogy ne legyenek megtartva Graham Istentiszteletei, ezt pár ezer liberális aláírta.

Az amerikai lelkész korábban kritizálta az Obama által bevezetett transznemű törvényeket, a homoszexualitást utálatos bűnnek, az iszlámot pedig hamis vallásnak nevezte.

Forrás: Hírháttér