2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon11°

Kamu Geri a Facebookon hívja tüntetni a híveit Gyöngyöspata miatt

A főpolgármester azok mellett teszi le a voksát, akik megkeserítették a rendes magyar tanulók életét. Azoknak a cigány gyerekeknek akar kártérítést, akik miatt a normális embereknek másik falvakba kellett vinni a gyerekeiket, mert nem tudtak megmaradni egy fedél alatt velük.Erről tanúskodik Bayer Zsolt dokumentumfilmje, melyben a helyi magyar családokkal beszélget. https://youtu.be/NP7wUT6AAoI Másrészt azért aggasztó Karácsony állás foglalása, mert a városvezetésen kellene munkálkodnia a facebookozás és a lázítás helyett. Milyen dolog már ez? Budapest vezetője tiltakozást szervez a kormány ellen. A híveit egy olyan tüntetésre küldi, ahol több Soros-szervezet is nyomást gyakorol a magyar népre, illetve a kormányra. A főszervezője is egy Soros-bérenc, az a bizonyos Setét Jenő, aki kapcsolatban áll az NGO-kal. https://www.facebook.com/193944440638410/posts/3041328442566648/ Karácsony Gergelynek egy-két évet el kellene töltenie a gyerekeivel ilyen közegben. Mert ő arról nem tud, hogy korábban ezek a barbár állatok verték, fenyegették és gyalázták a tanáraikat. Félelemben tartották az iskolát, illetve az egész falut.

Kapjanak kártérítést a magyar családok!

Azok, akiknek megnőtt a költségeik, mert menekültek a jobb körülmények felé. Arról nem is beszélve, hogy a kifogásolt szegregáció Gyurcsány kormányzása idején alakult ki. Ezt kellene megint helyrehoznia a mostani kormánynak. Ezért kiáltanak most rasszizmust Setéték meg a Karácsonyék. Könnyű a budai villákból meg az irodából rasszistázni.

Tegyük fel magunknak a kérdést!

Járatnánk ilyen "állatok" közé a gyerekeinket?

[embed]https://youtu.be/uEGLJ-T-t5U[/embed] Én biztos, nem! Ha, ezért én rasszista vagyok, akkor az ország 2/3-a ugyanolyan "rasszista", mint én. Mert látatlanban mondom, hogy ennyi ember értene velem egyet ebben a kérdésben...  Bede Zsolt - Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |. Vk.com/bedezsolti
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató