Vadhajtások

Végjáték: Erdélyben egyetlen alapszervezete sem maradt a Jobbiknak

A valamikor még nemzeti radikális párt Erdélyben a második legkedveltebb Magyarországi párt volt. Székelyföldön is több alapszervezete volt, Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen is. Jártak is eleget erre a Jobbikos politikusok és kaptak elég sok hideget és meleget is. Ma Lokody Levente a Jobbik volt elnökjelöltje kilépett a Jobbikból ezzel megszünt a Jobbik teljes Erdély területén.

Kedves Bajtársak, Barátaim

Egy fontos és meghatározó döntésemről Foglak benneteket tájékoztatni !

A mai napon Kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból! A szervezet Maros megyei alapszervezete is mától megszűnt létezni a bajtársak egyhangú határozatának köszönhetően. Szomorú az, hogy Erdélyben egyetlen egy alapszervezete sem maradt a Jobbiknak.

Mint Elnökjelölt egy jobb közép konzervatív síkon akartam a jobbik irányelveit tartani. Az új elnök Jakab Péter maga jelentette ki a párt elnökségének megalakulása és első frakció ülése után, hogy a továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai értékrendű témákra mert ezek megosztóak és akadályozhatják a baloldali szavazóbázisnak való megfelelést.

Ezt az új irányvonalat mely a Jobbikot egy jobboldaliságát felvállalni szégyellő párttá teszi tovább nem tudjuk felvállalni,

Döntésemet szabad akaratból a Konzervatív jobbközép irányvonal melletti kiállás okán lelkiismeretemre hallgatva hoztam meg!

Továbbra is a Fideszes pártállam lebontásáért fogok küzdeni azokkal a hazájáért felelősséget érző ellenzéki erőkkel akik hajlandóak ebben együttműködni.Egy valós politikai és közéleti rendszerváltás érdekében.

Egy valós 21-ik századi Konzervatív jobboldali politikát fogok képviselni melynek ha kell készen állok az alapjait újra letenni.

Forrás: Szekelyszo.com