2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Bemutatjuk az iráni lányt, aki kelti a hangulatot, az Index meg teríti, mint Escobar a drogot

A szarházi Index már kb. 800 cikket írt a koronavírusról az elmúlt napokban. Annyira keltik a pánikot, hogy az már szánalmas, és persze nem maradhat el a kormányellenes uszítás sem. Legutóbb a megfertőzödött irániak esetéből tudtak egy jót fideszezni. Az Operatív törzs tájékoztatása szerint az irániak nem működtek együtt a hatóságokkal. Sőt elkezdtek randalírozni. Ezt is cáfolják az indexesek, méghozzá az egyik iráni lány Instagramjára alapozva. Ennyire hitelesek. Alább be is mutatjuk ezt az iráni lányt, azonban először is jegyezzük meg a lényeget:  

nem működtek együtt, ezért kerültek karanténba, ha együttműködtek volna a hatóságokkal, akkor nem kerültek volna be

  A kedves iráni hallgatók székeket hajigáltak ki az infektológiai osztály ablakán, nem tartották be az egyetem felhívását, és a járványügyi előírásokat sem, ezzel bűncselekményt követtek el, sőt az egyikükről nem tudni egyáltalán, milyen jogcímen tartózkodik az országban, miután a hallgatói jogviszonya egy éve megszűnt...
Közben az Index és a HVG folyamatosan közvetíti a sirámaikat:
Az Indexnek név nélkül nyilatkozó külföldi gyógyszerészhallgató azt mondta, hogy szombatra virradóan mentősök kopogtattak az otthonában, aláírattak vele egy magyar nyelven írt papírt, és azt mondták, hogy pakoljon, mert beviszik a kórházba. Az egyetemista szerint nem magyarázták el neki, hogy pontosan mi történik, a mentőktől sem kaptak információt, mert nem tudtak jól angolul, és senki nem értesítette előre a hajnali bevonulásról. Elmondása szerint reggel fél nyolcig nem is végezték el rajta a tesztet. - írja az Index.
És hogy mire alapoznak az ellenzéki orgánumok? Mutatjuk!

Úgy érzem magam mint Észak-Koreában.

- mutatja be a tapasztalatait az iráni lány az Instagramon. A történetben elmesélteket egy videóban szedtük össze:Állítása szerint

 14 nap alatt karanténba akarnak tartani minket, akár pozitívak, akár negatívak vagyunk. Tehát a 13. napon kapok vírust valakitől ebben a kórházban, kimegyek és elterjesztem. Ez a nagy ellenőrzés Magyarországon…

  Majd folytatja hazánk lejáratását:

 Úgy érzem magam mint Észak-Koreában. Agymosás nyilvánosan photoshoppolt képekkel...ez még amúgy Europa?

   Ilyeneket írt a perzsa lány, az Index informátora:

Megkérdeztük a nemzetközi szabványokat és a WHO protokollt. Azt mondták, hogy ezt nem követjük, csak a magyar nemzeti hatóságok által meghatározottat követjük

  Az orvos csak azt mondta nekünk, hogy a jövő héten újabb tesztet kell csinálnunk. Ha negatív, akkor az utolsó tesztet a karantén utolsó napján ismételjük meg.. Ha negatív, akkor felszabadulhatunk. Biztos vagyok benne, hogy az utolsó napon pozitív lesz az utolsó teszt, mert itt megfertőződöm, mint a többi fiú, és további 14 napig kell maradnom. És aztán újabb 14 nap. Igazi börtönben vagyok. Örültem, hogy megismerhettelek mindnyájatokat - aggódott az iráni lány.

A rendőrség kint van az épület előtt, úgy kezelnek minket mint a bűnözőket

- persze a székdobálás már nincs megemlítve, persze, hogy ott vannak a rendőrök, együtt kell működni a hatóságokkal és nem lesz rendőr....  

És a két évfolyamtársamat, akik 2 alkalommal is negatív tesztet adtak összerakták egy beteggel, akinek magas volt a láza és köhögött, addig könyörögtek mig elszeparálták végül is őket.

- folytatta a történetét az Index felkaroltja.

Úgy alapvetően mindenki börtönbe lett helyezve, kiborultunk. Nagyon félek!

A harmadik napon is írt az iráni egyetemista:

Először a tesztek negatív voltak ... a 2. fordulóra vártunk, de amikor megkérdeztük az orvost, hogy mikor lesz a második forduló, akkor csak annyit mondtak, hamarosan. Most már 9 óra telt el. Az orvosok azt is elmondták nekünk, hogy 2 hétig itt kell karanténban lennünk, az érkezés napjától kezdve, még akkor is, ha a lappangási időnk ezen idő előtt eltelt.

Majd így folytatta az Instagram történetét:

Megváltoztatták a karantén politikát, és ha nem működünk együtt, és nem viselkedünk, akkor 14 nap után mehetünk csak haza, ha 3 nap után 3 vizsgálat után is negatív lesz (várhatóan soha nem csinálják meg a teszteket)

És jön a katarzis, a svédeket is belevonta, mi meg már megint Észak-Korea lettünk... 

Nagyon félek, hogy 14 napnál hosszabb ideig tartanak itt minket, mert nem viselkedünk jól. Most rendkívül óvatosak vagyunk ... és a kormányzati média természetesen hibáztat minket. Cikkeket írtak arról, hogy erőszakos voltam. És természetesen Svédországot is támadják. Annyira félek és aggódom. És soha nem tesztelnek, hogy végre kiengedjenek minket, csak itt tartanak minket. Ez nem a WHO eljárási módja vagy a nemzetközi szabvány. Még Kínában, Iránban, Dél-Koreában sem így csinálják….vagy bárhol.

Ezt írta meg az Index:

Nyilvánvalóan, amikor a pozitív fickó először megkapta a hírt, hogy pozitív, akkor azt mondták az orvosok, hogy ne mondjon semmit az ugyanazon a szobában lévőknek, mert nincs elég helyük elkülöníteni őt, mások pedig pánikba eshetnek, ha rájönnek, vagy megtudják róla, hogy pozitív. De nem hallgatta meg az orvosokat, és azt mondta barátainak, hogy egyébként pozitív. Ez az, ami szerintük azt jelenti, hogy nem működünk együtt velük. Ez érthetően mindannyian idegesek, mint bárki más is lenne. És azt mondják, hogy mi vagyunk az erőszakosak.

   A magyarok hazudnak és kész, az Indexet meg felhívják és közlik az "igazságot" - annyira hiteles:

Operatív testület: két iráni beteg, akik nem működnek együtt az orvosokkal. Két iráni hallgató, akiket a dél-pesti Központi Kórházban őrizetbe vették a Covid 19 vírus megbetegedéssel, megpróbálták kijátszani a karantén szabályokat.

A cikk folytatódik, és azt mondja, hogy néhány „iráni” (mint mindannyian itt irániak vagyunk) haza küldhetik Iránba, ha nem működnek együtt, mert a cikk szerint a kórházban továbbra is szükség van rendőrségre, mert erőszakosak vagyunk és rosszul viselkedünk.

Természetesen az Index jött képbe, nekik kellett elpanaszolnia a rettenetes, rasszista orvosokról a tapasztalatait, hogy az nekiessen a kormánynak. Azzal nincs gond, hogy leszarják az előírásokat egyetemista létükre, beutaznak egy idegen országba és elterjesztik a vírust. Amikor meg intézkednek ellenük még nekik áll feljebb és erőszakoskodnak, törnek-zúznak. Még ők vannak megsértődve... A kormány inkább baszná ki ezeket az országból, ültetnék fel őket az első gépre és tennék le őket Teheránba. Ott okoskodjanak.

Miután megosztottam tapasztalataimat az index.hu-val, a magyar hatóságok most azt állítják, hogy az általam elmondottak bizonyos részei nem igazak. (mellékeli a cikk elérhetőségét!) A magyar hatóságok egy sajtótájékoztatón azt mondják, hogy rosszul viselkedünk és erőszakosak vagyunk, és ha nem működünk együtt, akkor meghosszabbítják a karanténomat. Mindenekelőtt senki sem beszél angolul itt, hogy ne működjünk együtt akkor…. Azért működünk együtt, mert itt vagyunk, és azt csináljuk, amit mondanak. Nem tudom, mi többet akarnak tőlünk.

 Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató