Vadhajtások

Az UEFA felfüggeszti a Bajnokok Ligája és az Európa Liga küzdelmeit

A spanyol honlapra hivatkozva közölte a RT.com, hogy a jelenlegi Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzéseket a súlyosbodó koronavírusjárvány közepette felfüggesztik.

Marca arról számolt be, hogy az UEFA megteszi az intézkedést az összes európai bajnokság felfüggesztésére, a játékosok, a személyzet és a szurkolók egészségének védelme érdekében, miután a koronavírus elterjedt a kontinensen és világjárvány szintjére lépett, amit a WHO jelentett be.

 

Az UEFA-nak még be kell jelentenie hivatalosan, de várhatóan a jövő héten megteszik azt a különféle testületekkel folytatott telekonferencia beszélgetések keretében.

Az európai labdarúgás két legrangosabb kontinentális kupasorozatának felfüggesztése után hasonló intézkedéseket követi majd az olasz és a spanyol labdarúgásban is.  Miközben a Juventus és a Real Madrid futballistái karanténba vonultak, mert néhányuk kapcsolatba kerültek vírussal fertőzött emberekkel. Az olasz gárda egy játékosa is fertőzött lett, illetve Cristiano Ronaldo portugáliában vonult karanténba.

Vadhajtasok.hu