2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Homonnay feljelentette a Vadhajtásokat és olvasóinkat, mert megírtuk, hogy rémhíreket terjeszt

Ehhez már pofa kell, de mindig mondjuk, hogy nem szabad fullba nyomni a kretént!  A Vadhajtások.hu beszámolt Homonnay ámokfutásáról, és rémhírterjesztéséről ami miatt komolyan meg is ütheti a bokáját. Az ügyben, cikkünk miatt feljelentés is megtörtént, amit szintén megosztottunk olvasóinkkal.  

Nagy sz@rba került Homonnay: koronavírussal hergelt, börtönbe is kerülhet végre | Vadhajtások

Annyira megijedt, hogy törölte a posztját, de késő volt. Gyurcsány Ferenc kedvenc provokátora, a macskájából megtollasodott Homonnay Gergely ex-újságíró (de nehéz volt ezt leírni vele kapcsolatban...), arról értekezett Facebook-bejegyzésben, hogyan hergelte iráni „pasiját", hogy segítségével rémhíreket terjesszen a Magyarországon karanténban tartott iráni fertőzöttekről. És tényleg mindennél van lejjebb... „Tudja...
Homonnay mégis úgy érzi, hogy a Vadhajtások és a PestiSrácok internetes oldala is megsértette őt, ezért feljelentést tett ellenünk és olvasóink ellen. Ez a kemény, nem a kocsma előtti vaskorlát. Az alábbiakat jelezte a rémhírterjesztő Facebook-oldalán:"Na, akkor kezdődjön a Pesti Srácok és a Vadhajtások olvasóival a buli. Elnézést szeretnék kérni azoktól, akiket még most nem jelentek fel, mindenki sorra fog kerülni. Többek között az Origo, és a lakájmédia fent nevezett két zászlóshajója is. 2018. áprilisáig nézem vissza az összes kommentet, cikket, lopott fotót. Szíves türelmüket kérem!
Puszi, Gergő!"Ehhez a bohóc írásához csatolt is egy képet, mutatjuk:
      Pontosan tudjuk, hogy vannak olyan emberek akik szereplési vágyaikból bármit elkövetnek, még azt is, hogy leszakadjon az ember veséje a röhögéstől. Na, ez is ilyen.  Sok sikert kívánunk hülyegyerek.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató