Vadhajtások

Kedves ellenzék! Ti mi a kurva anyátokért nem adakoztok?

Az elmúlt napokban a kormány oldalán többen zsebbe nyúltak. Nem azt feszegették, hogy ez miért szar, az miért rossz, hanem fogták és odaálltak. Segítünk!

Az ellenzék részéről meg csak a kekeckedés megy, meg az áskálódás. Szinte annak szurkolnak, hogy legyen minél nagyobb baj, bukjon már bele valamibe az Orbán. Semmi nem jó nekik, ha bezárja az a baj, ha nem zárja be az… Inkább azon járna az eszetek, hogy miben tudnátok segíteni. Amíg ilyen Bangónék meg Bősz Anettek milliókat tesznek zsebre havonta, addig lenne lehetőség adományozásra. Ugye Hadházy Ákos?

Bár tudjuk jól… úgy szoktuk írni:

A világon nincs ilyen szarházi ellenzék, mint amilyen nálunk van.

Nézzük meg az elmúlt néhány nap felajánlásait.

Először jelentkezett az MKB vezére, Balog Ádám. 1 milliárd forintot adományozott a koronavírus elleni küzdelemre.

Aztán Varga Judit igazságügyi miniszter családja nevében félmillió forintot ajánlott fel a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak. A frontvonalban lévőknek minden segítség jól jöhet – tette hozzá Varga, aki Facebook posztban jelentette be az adományt.

Csányi Sándor is felajánlást tett. Az OTP első emberének az érdekeltségébe tartozó magánklinika a koronavírus elleni harc jegyében járványkórházzá alakul.

Emlékszünk még azért, hogy 2010 előtt milyen nagy lábon éltek itt egyesek… Bajnai, Oszkó, Kóka, Suchman, Bokros, Surányi és sorolhatnánk még reggelig.  A mi zsírunkon híztatok. De vannak olyanok is, akiknek nagyon gyarapodott a vagyona az elmúlt években is. Gondolunk itt Gyurcsányra. Vagy Kamu Geri újdonsült haverjai, akik október óta szépen megszedték magukat. Mennyit is síbolt el Czeglédy?

Hölgyek, urak! Itt az idő! Mutassátok meg, mekkora hazafiak vagytok! (Olyan rossz volt nézni rajtatok a kokárdát március 15-én… )

 

Vadhajtasok – Csúcsszerkesztőség