2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Európa: A világjárvány ideje alatt is komoly gondot okoznak a migránsok - Videók

Az Európai Uniónak ezt is megköszönhetjük. Olaszországban van a legnagyobb gócpont jelen pillanatban, ami a koronavírusos fertőzéseket illeti, majd őket követi Spanyolország, Németország illetve Franciaország. Mi a közös ezekben az országban? Hát, persze, hogy a rengeteg viselkedni nem tudó bevándorló, akik az intézkedésekre magasról szarnak, illetve a legalapvetőbb higiéniai szabályokat sem tartják be, a fosztogatásokról már nem is beszélve. Egész Európára jellemző, hogy az új-európaiak nem tudnak alkalmazkodni a veszélyhelyzetben sem, egyszerűen képtelenség ezeket beintegrálni az európai társadalmakba. Brüsszelben egy migráns annyira feszült lett, hogy nekiesett egy légiutaskísérőnek a Brussels Airlines járatán. Leköpte, majd meg is ütötte a nőt:  A videót a Vlaams Belang nevű bevándorlásellenes párt Facebook oldala osztotta meg. Azzal a szöveggel kiegészítve, hogy:

Ez elfogadhatatlan, és súlyosan meg kell büntetni az illetékes hatóságoknak!

  Genovában egy migráns megéhezett, miközben az olaszok otthon vannak karanténban, ezáltal zárva volt az étterem. Ő azonban gondolta, hogy majd kiszolgálja magát:  Franciaországban is fosztogatni kezdtek az újonnan érkezettek. Egy franciaországi Auchanban estek neki a vízkészletnek:  Vagy bemutajuk Szajna-Saint-Denis-t, ahol kb. 300 000 migráns él. Ott ilyen állapotok vannak a koronavírus idején:  De a húsért is képesek összeverekedni ezek a vadállatok:  Nápolyban azzal dicsekednek a feketék, hogy ők nem fognak karanténba vonulni.

"Mi feketék vagyunk, nem megyünk haza!"

 Milánóban is hasonló a helyzet, az olaszok otthon pihennek, de a migránsok nem képesek elhagyni a parkokat, tereket. Sőt még viadalokat is rendeznek egymás közt:  És végére hagytuk a legkomolyabbat: A türingiai Suhl menekülttáborában zavargások törtek ki, mert karantént rendeltek el a migránsoknak, mivel egyikőjük megfertőződött koronavírussal. Az illegálisok ezt nem vették jó néven, megpróbáltak kitörni a városba, és azzal fenyegetőztek, hogy felgyújtják a szállásukat. 200 rohamrendőr érkezett a megfékezésükre páncélozott szállító járművekkel és vízágyúkkal támogatva. A migránsok kőzáporral fogadták őket, közben az ISIS zászlaja is feltűnt soraikban, a gyerekeket meg élő pajzsnak használták.Végül a német rendőrök leverték a lázadást, 20 hangadót eltávolítottak a táborból. Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató