Vadhajtások

A kormány eddig gyorsan tudott lépni – Videó

Erre mondott nemet a hazaáruló ellenzékünk.

A veszélyhelyzet kihirdetésére Magyarországon az első regisztrált esetet követő 7. napon került sor, Olaszországban a 38. napon.

Az iskolákban a digitális tanításra átállás Magyarországon az első regisztrált esetet követő 12. napon történt meg. Ausztriában a 21. napon, Olaszországban a 34. napon. Svédországban az egyetemek tekintetében a 47. napon.

A szórakozóhelyek bezárása Magyarországon a 13. napon, Ausztriában a 21. napon, Olaszországban a 37. napon, Spanyolországban a 44. napon, Franciaországban az 54. napon az első regisztrált esethez képest.

A rendezvények tiltásánál, Magyarország a 7. napon lépett, Lengyelország a 11. napon, Ausztria a 14. napon, Spanyolország a 28. napon, Olaszország a 37. napon, Svédország a 40. napon, Franciaország az 56. napon.

A határzárat Magyarország a 13. napon vezette be, az osztrákok a 24. napon az első fertőzötthöz képest, a spanyolok a 45., a svédek a 48., a franciák az 56. napon.

Ezért van szükség arra, hogy a kormány felhatalmazást kapjon és gyorsan tudjon lépni, amit eddig is megtett. A gyors intézkedések és a járvány elnyújtása életeket mentenek!