Vadhajtások

Büdösszájú Tordai nem hagy fel az ordenáré hazudozással – Videó

Mint ismert, tegnap megjött az első szállítmány Kínából ennek ellenére a mérhetetlen Párbeszéd “politikusa” az ATV reggeli műsorában folytatta a hazudozást.

Tordai Bence az ATV Reggeli műsorában tegnap arról beszélt, hogy Magyarország le van maradva, mert a szomszédos államokkal ellentétben ide nem érkeznek meg a védőfelszerelések. Ezt azután nyilatkozta, hogy a kormány bejelentette, a védőfelszerelések megérkeztek Kínából.
“Azért itt nagyon látványos, hogy amit mondjuk a csehek, a szlovákok, akikhez kb. hozzánk egy időben tört be a vírus, már milliószámra meg tudták szerezni a szükséges védőfelszereléseket, mennyivel jobban csinálják, és Orbánék mennyire le vannak maradva a híres keleti nyitás ellenére. Ugye Kínából, Dél-Koreából, bárhonnan, ahonnan lehetne szerezni maszkokat, teszteket és így tovább, nem sikerül beszerezni ezeket. Úgyhogy ez itt objektíve egy bukó az Orbán-kormánynak, és hát sajnos a magyar embereknek, elsősorban az egészségügyben dolgozóknak.”
Vadhajtasok.hu

A kormány eddig gyorsan tudott lépni – Videó | Vadhajtások

Erre mondott nemet a hazaáruló ellenzékünk. A veszélyhelyzet kihirdetésére Magyarországon az első regisztrált esetet követő 7. napon került sor, Olaszországban a 38. napon. Az iskolákban a digitális tanításra átállás Magyarországon az első regisztrált esetet követő 12. napon történt meg. Ausztriában a 21. napon, Olaszországban a 34. napon. Svédországban az egyetemek…