2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Erre az ellenzékre szavaztál? Hát, rohadjál akkor meg!

A Fidesz törzsszavazói és támogatói nem csak a támogatásukat vállalják fel, hanem adott esetben hajlandók választóként is viselni a felelősséget azért, amit a pártjuk csinál. Például 8 évig kibírtunk egy MSZP-SZDSZ kormányt, akikkel az ellenzéki szavazók annyira elégedettek voltak, hogy a két párt együtt ma 5 százalékot sem kapna (MSZP 4%, SZDSZ 0 (nulla) %) és be sem kerülne az országgyűlésbe.Szerinted, kedves hülye ellenzéki szavazó, szerinted sem érdemel még öt százalékot összesen se az a két párt, akiket kétszer kormányra juttattál. 

Akkor most hogyan bízzunk meg a választásodban?

De ezt tulajdonképpen te sem gondolod komolyan. Nyilván, aki a DK-ra szavaz és szerelmes Gyurcsány Ferencbe, az a kollégád annyira hülye, hogy rácsorog a nyála a képernyőre, és már azért sem képes elolvasni semmit, ami öt szónál többől áll. De te, aki bejársz dolgozni és onnan szinte minden délután hazatalálsz, felismered a családtagjaidat és nem veszel fel 40 %-os THM-re kölcsönt a nyaralásodra vagy a karácsonyi „ajándékokra”, te azért legalább a saját érdekeidre tudsz elemi szinten figyelni.

Most gondold meg alaposan, neked tényleg ezekre az ellenzéki pártokra van szükséged?

Olyan ellenzéki pártokra akarsz szavazni, bármelyikre, aki Gyurcsány Ferenc feleségéből csinál miniszterelnök-jelöltet? Aki beáll egy csoportképre Gyurcsánnyal? Aki az elmúlt 60 év legnagyobb válságának idején nem támogatja az alapvető válságkezelő intézkedések fenntartását? Olyan pártokat támogatsz tényleg, akiknek a vezetői annyira hülyék, hogy tényleg azt hiszik, a víruspozitivitás tesztelése megállítja a járványt, akik szerint le lehet tesztelni több millió embert relatíve egy időben?

Nem vagy te ennyire hülye. Tudom, hogy nem vagy.

Komolyan gondolod, hogy a harmadik kétharmad után, azon fog múlni a „diktatúra bevezetése”, hogy a parlament időkorlát nélkül ad felhatalmazást a kormánynak egy járványügyi veszélyhelyzet fenntartására, meghosszabbítására? Ha tényleg ezt gondolod, akkor te DK szavazó vagy, esetleg szerelmes vagy Dobrev Klárába. De ez általában élettel összeegyeztethetetlen agysérülés, vagyis ez valószínűtlen, tehát megint csak arra jutottunk, hogy nem vagy te ennyire hülye. Nem szereted Orbán Viktort? Sok rosszat hallottál róla? Hát ha neked ez elég, hogy önmagadra veszélyes döntéseket hozz, akkor csak sajnálni tudlak. Tudod, mi Fidesz támogatók a szavazatainkkal tartjuk hatalmon az Orbán-kormányt, és ezt nem nagyon lehet másnak, mint demokráciának nevezni. Ha egy pártszövetség 50 százalék körül kap egy választáson, akkor nehéz olyan választási rendszert kitalálni, amelyben nem győz. Ugye ezt te sem tagadod. Itt harminc éve olyan választási rendszer van, amely a kormányozhatóság érdekében jutalmazza a győztest. Amikor az MSZP-SZDSZ nyert, ez valahogy nem zavart téged. Engedd meg, hogy gratuláljak az akkori döntéseidhez, minden dolgozó magyar ember hálás neked a Megyóért, a Feriért és a Gordonért!

Amilyen hülye lehetsz, még a Bokros Laját is neked köszönhetjük.

Ja, hogy ezekhez neked semmi közöd? Akkor kire szavaztál Angyalbogár? A MIÉP-re? Már akkor a Jobbikra, esetleg a Torgyánra? Mire emlékszel picinyem? Senki nem kéri tőled, hogy a Fideszre szavazz. Nem esne az nekünk annyira jól. Bizonyosan nem vagyunk annyira egy véleményen, hogy elférjünk még egy ekkora gyűjtőpárt szavazói közt is. Annyira gyors gyógyulás nincs, hogy téged jó szívvel a Fidesz szavazók között üdvözölhessünk. De ember, tényleg annyira szegény az eklézsia, hogy neked a Gyurcsány pereputtyára kell szavaznod? A külföldi ügynökökből álló momentumosokra, a nem létező Párbeszédre, a nyilasnak is hitvány Jobbikra, vagy a teljesen agyhalott LMP-re? Hadházyra, Szélre, Tordaira, Kunhalmira, Jakabra?

Te ezeket tényleg szimpatikusnak és okosnak látod?

Akkor az  MKKP-vel (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) mi a bajod? Azok is hülyék, csak ők legalább tudják magukról, és nem is titkolják. Ja, és viccelnek. Ha egy választáson veszed a fáradtságot, és nem szavazol egyikre sem, biztos akad valahol tíz nem elmebeteg hülye agresszív állat, aki csinál egy olyan ellenzéki pártot, nem külföldi pénzből, amely alkalmasabb a kormányzásra, mint ezek. Úgy hírlik, hogy számtalan nem fideszes szavazó már feltette magának az őszinte kérdést: Mi lenne, ha ma az ellenzéki pártok lennének kormányon Magyarországon?

Kevés olyan van, akinek tetszett a válasz, amit magának adott.

Persze tudom, hogy te jobban csinálnád. De rád is az vonatkozik, mint mindenki másra. El kell indulni a választásokon, aztán meg kell nyerni. Ha ez megvolt, majd te is megtudod, milyen az, ha a Feri az ellenzéked. Viszont te legalább megérdemled.     (Kiettemeg blog)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató