Vadhajtások

A magyarországi antifák is lopásokra és fosztogatásokra szólítanak fel

Néhány napja a németországi antifasiszta és anarchista csoportok fosztogatási, rablási és lopási felhívásáról, úgy tűnik, hogy a társadalmi rendet aláásó bűnöző hajlamú, nemzetellenes erők most Magyarországon is ezt propagálják. Teszik ezt persze “jótékonykodási” álcában, miszerint a rászorulóknak így juttatnak el élelmiszert. Szerintünk viszont háborús vészhelyzet van, úgyhogy rögtönítélő bíróságoknak, az utcán kellene őket példamutatás gyanánt agyonlőni.

Közzétettek egy videót, ami azt mutatja be, hogyan kell lopni a boltból, majd úgy csinálni, mintha ők ezzel hőstettet hajtanának végre:

 

A bűnözés megideologizálása alább olvasható.

A baloldali ideológiák közismerten első célja a hatalom felé vezető úton a társadalomban való zavarkeltés. Ezzel próbálkozik most, a pandémia idején egy szélsőbaloldali szervezet Németországban, amely követőit fosztogatásra ösztökéli.

Hétfő éjjel Covid-19 és erőszakosság (Covid 19 und Militanz) címmel jelent meg egy német nyelvű felhívás az Indymedia nevű portálon. A szöveget egy Revolutionäre Antikörper (Forradalmi Antitestek) nevű szervezet jegyzi. A kommüniké felszólítja az aktivistákat, hogy szervezzenek „flashmobokat, felkeléseket, fosztogatásokat”, a karantén idejére is őrizzék meg cselekvőképességüket. A megszervezendő „forradalmi, anarchista, feminista” sejtek szabotázs akcióit érzékeny területekre irányozták elő, ott kell lecsapni „ahol fáj” – írják.

Az utóbbi időben hazánkban is egyre inkább tapasztalható a baloldali extremista csoportok külföldi mintára és támogatással történő térnyerése. Hasonló szervezetek nevéhez fűződik a Kitörés hőseinek emlékére megszervezett túra résztvevőinek bántalmazása, valamint a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmával megrendezett fáklyás felvonulás ellen szervezett minősíthetetlen színvonalú tüntetés.

Az ilyen, virulens erőszakosságukról ismert Antifa típusú csoportok terrorszervezetté nyilvánítását több országban, például az Egyesült Államokban is tervbe vették, mivel számos nyugati államban politikusveréseikkel, zavargásaikkal komoly problémákat okoznak a regnáló hatalomnak. Magyarországon a még viszonylag gyerekcipőben járó szervezetek tevékenységét a törvény erejével kell letörni! Addig kell cselekedni, amíg még van rá alkalom!

Forrás: Junge Freihet nyomán – Szent Korona Rádió